• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Μαθητές «ευχαριστούν» την Κεραμέως: «Τετραπλασιάστε ύλη και βάλτε 60 στην τάξη!»

April 02, 2021 538

 

Σηκώνοντας πανό με συνθήματα όπως «στόχος 99% μετεξεταστέοι με την Τράπεζα Θεμάτων», «τηλεαπουσίες σε όποιον δε βλέπει σαρβάιβορ» και «60 μαθητες ανά τάξη», δεκάδες μαθητές και μαθήτριες σε πρωταπριλιάτικο πνεύμα είπαν «ευχαριστώ» στην υπουργό Παιδείας. «Οτιδήποτε εξωπραγματικό, για την κυβέρνηση είναι νόμος επί ένα χρόνο» δηλώνουν και απαιτούν το άνοιγμα των σχολείων με λήψη ουσιαστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας για όλα τα αντιεκπαιδευτικά μέτρα που πήραν αυτόν τον ένα χρόνο που είναι κλειστά τα σχολεία!
Πρωταπριλιάτικο "τρολάρισμα" στην υπουργό Παιδείας, επιφύλαξαν δεκάδες μαθητές που συγκεντρώθηκαν χθες στο Σύνταγμα.
«Σήμερα, {σσ χθες} έξω από τη Βουλή, εκφράσαμε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας προς τη Νίκη Κεραμέως, το Υπουργείο Παιδείας» αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας και συνεχίζει «όχι, φυσικά! Είναι πρωταπριλιά! Μόνο σήμερα και στα όνειρά τους οι μαθητές θα έλεγαν ευχαριστώ! Μόνο την πρωταπριλιά θα ζητούσαμε:

Εξετάσεις από το νηπιαγωγείο
Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής 19999
Τετραπλασιασμό της υλης
60 μαθητές/ταξη
Τράπεζα Θεμάτων στο Δημοτικό
Κατάργηση Καλλιτεχνικών
Τηλεαπουσίες κάθε ώρα
Στο δρώμενο συμμετείχε, μάλιστα, και η ίδια η «υπουργός Παιδείας», μοιράζοντας μάσκες-σεντόνια για τον κορονοϊό.

«Το θέμα είναι πως ό.τι για εμάς είναι εξωπραγματικό, για την κυβέρνηση γίνεται εδώ και ένα χρόνο νόμος!» σημειώνουν οι μαθητές/-τριες και στέλνουν το μήνυμα ότι δεν θα σταματήσουν τον αγώνα για ανοιχτά σχολεία με τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

 Οι μαθητές συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με κάλεσμα σε όλα τα 5μελη και 15μελη, τις Συντονιστικές Επιτροπές των Δήμων, να συνεδριάσουν από κοντά και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους με συνεδριάσεις μαθητικών συμβουλίων, συντονιστικών επιτροπών και κατά τόπους κινητοποιήσεις. «Φτάνει πια το ανοιγοκλείσιμο των σχολείων και τα παιχνίδια του υπουργείου», σημειώνει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας και διεκδικεί προσαρμογή της ύλης για κάλυψη των μορφωτικών κενών, άμεση ανακοίνωση της ημερομηνίας των πανελλαδικών εξετάσεων, προσλήψεις καθηγητών για ενισχυτική διδασκαλία, και ακύρωση όλων των άδικων απουσιών που μπήκαν στην τηλεκπαίδευση σε μαθητές στους οποίους το υπουργείο δεν εξασφάλισε τους όρους για τη συμμετοχή σε αυτή.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search