• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Μαζικό και με παλμό το απεργιακό συλλαλητήριο - Το μήνυμα εστάλη

February 29, 2024 1368

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Μαζικό και με παλμό το απεργιακό συλλαλητήριο

Το μήνυμα εστάλη: Δεν ξεχνάμε-Δεν αντέχουμε άλλο

Επαναπροκήρυξη ΑΑ από την ΑΔΕΔΥ, ο αγώνας συνεχίζεται!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κέρκυρας χαιρετίζει το συγκλονιστικό από μαζικότητα και παλμό απεργιακό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα. Χαιρετίζει τις/τους συναδέλφισσες/ους που συμμετείχαν μαζικά και δυναμικά στο πανό του Σωματείου, τους/τις χιλιάδες εργαζόμενους/ες, φοιτητές/τριες, μαθητές/τριες, γονείς και αγρότες που ένωσαν τις φωνές τους!

Το μεγαλειώδες απεργιακό συλλαλητήριο έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα:

●Δεν ξεχνάμε! Απαιτούμε δικαιοσύνη για το έγκλημα στα Τέμπη!

●Δεν αντέχουμε άλλο! Πραγματικές αυξήσεις μισθών, επαναφορά 13ου-14ου μισθού, να σταματήσει η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια! 

Συναδέλφισσες/οι

Το ΥΠΑΙΘΑ, ομολογώντας ότι η αξιολόγηση δεν προχωρά όπως επιδιώκει, χρησιμοποίησε τον προσφιλή του τρόπο, την ποινικοποίηση των αγώνων και με διαδικασίες εξπρές έστειλε την απεργία αποχή της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ στα δικαστήρια και την έβγαλε παράνομη. 

Για τη συνέχιση του αγώνα σημειώνουμε τα εξής:

1. Η ΑΔΕΔΥ ομόφωνα πήρε απόφαση για κήρυξη απεργίας αποχής, το εξώδικο της οποίας κατατέθηκε την Πέμπτη 29.2 και μας καλύπτει πλήρως. Σχετικά με νέα δήλωση Απεργίας Αποχής με βάση την προκήρυξη της ΑΔΕΔΥ, θα ενημερώσουμε άμεσα. Προς το παρόν δεν χρειάζεται. Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε με το ΔΣ του συλλόγου.

2. Οι στάσεις εργασίας των ΔΟΕ ΟΛΜΕ (όταν οι «αξιολογητές»  θελήσουν να μπουν στην τάξη για να αξιολογήσουν) ισχύουν κανονικά μια και δεν τις πήγε στα δικαστήρια το ΥΠΑΙΘΑ.

Σας ενημερώνουμε, ότι το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει κηρύξει 3ωρες στάσεις εργασίας για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων από τη Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 όπως επίσης και επιπλέον στάση εργασίας που καλύπτει το ολοήμερο και διευρυμένου ωραρίου (14:00 – 17:30).

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας συλλογικά και αταλάντευτα μέχρι τη νίκη! Όπως απαίτησαν για μια ακόμη φορά οι χιλιάδες που έκλεισαν τα σχολεία και κατέβηκαν στους δρόμους στις απεργιακές κινητοποιήσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Δεν υποχωρούμε!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search