• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ιστορικό παρόν του Κρόνου με ήττα! ΦΩΤΟ Αλ. Β. Καββαδίας

Ιστορικό παρόν του Κρόνου με ήττα!

September 27, 2020 810

 

Πέρασαν 17 μήνες από το πιο γλυκό απόγευμα στην ιστορία του Κρόνου. Το απόγευμα της 14ης Απριλίου 2019, όταν στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ο Κρόνος νίκησε στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι και κατάκτησε το πρωτάθλημα. Για αυτό και η 27η του Σεπτέμβρη είναι μια ιστορική μέρα, άσχετα με την ήττα, που σηματοδοτεί την επιστροφή στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις μετά την κακή παρένθεση της περσινής χρονιάς που η ομάδα δε συμμετείχε στη FOOTBALL LEAGUE που ήταν αγωνιστικά η θέση της ούτε και στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ. Ιστορικό παρόν του Κρόνου!

Ο ξεσπιτωμένος Κρόνος υποδέχτηκε ως τυπικά γηπεδούχος την αξιόμαχη ομάδα των Παξών για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου της ΕΠΣΚ στο γήπεδο Λευκίμμης και παρατάχτηκε με ελλείψεις έχοντας 8 Αργυραδίτες στην αρχική ενδεκάδα και 12 στους 17 της αποστολής. Χαρακτηριστικό που δεν έχει καμιά σχέση με τον τοπικισμό, αλλά δείχνει ότι ο Κρόνος διανύοντας την έκτη δεκαετία είναι υποχρεωμένος να υλοποιήσει ένα άλλο μοντέλο στηριζόμενος στις Ακαδημίες. Αρχηγός ο 46χρονος (!) Πανδής Γερ. συμβολίζοντας τη μεγάλη αγάπη για την ομάδα. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο Α΄ ημίχρονο είχαν 2 – 3 ευκαιρίες εκτός από τα γκολ.  

Η εμπειρία της φιλοξενούμενης ομάδας επικράτησε του ενθουσιασμού και του ταλέντου των γηπεδούχων. Ο ΑΟ Παξών έφυγε νικητής με 2 – 1. Το τελικό σκορ του Α΄ ημιχρόνου ήταν 0 -1. Με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου ο Ασπιώτης Α. σκόραρε και ισοφάρισε σε 1 – 1. Ήταν το πρώτο γκολ σε επίσημο αγώνα μετά την αποχή των17 μηνών. Η ομάδα του Άρη Πανδή με κάποιες αλλαγές βελτιώθηκε στο Β΄ ημίχρονο αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και θα μπορούσε, αν αξιοποιούσε δυο σημαντικές ευκαιρίες, να πάρει και θετικό αποτέλεσμα. Kai ta dyo gkol toy AP Paj;vn p;etyxe o E. Fasl;ia sto 12' kai sto 75'.

Η σύνθεση του Κρόνου (Πανδής Α.) Καββαδίας Εκτ. Καββαδίας Β, Καββαδίας Γ., Γράντος, Πανδής Γερ., Ασπιώτης, Δαφνής, Περδίκης, Καποδίστριας, Νικομάνης Ευγ., Χυσάι Αναπληρωματικοί: Κισκήρας Θ., Καββαδίας Γ., Ανδριώτης, Καββαδίας Ι., Στούπας και Μαμαλούγκας Ι.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το ευχαριστώ της Διοίκησης

Η Διοίκηση του Κρόνου πριν από τον αγώνα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Πρώτος επίσημος αγώνας για την ομάδα μας ύστερα από ένα χρόνο μακριά από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κέρκυρας Δυστυχώς και ελπίζουμε όχι για πολύ χωρίς την παρουσία φιλάθλων αυτών που για ακόμη μια χρονιά είναι ο κύριος λόγος και μοχλός ύπαρξης αυτής της ομάδας. Ένα ευχαριστώ θα ήταν λίγο για τη στήριξη που έχουμε λάβει σαν διοίκηση από όλους σας τόσο ηθική όσο και υλική. Αύριο λοιπόν αγωνιζόμαστε για το θεσμό του κυπέλλου με την ομάδα των Παξών στις 12:00 στο γήπεδο της Λευκίμμης. Καλή μας χρονιά και υγεία για κάθε μέλος της οικογένειας μας του Κρόνου μας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search