• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο Τετάρτη 6/10 στην Αθήνα με τη στήριξη και της ΑΔΕΔΥ

October 05, 2021 344



Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο το απόγευμα στα Προπύλαια οργανώνουν από κοινού η ΟΛΜΕ, η ΔΟΕ και η ΟΙΕΛΕ. Οι ομοσπονδίες δηλώνουν ανυποχώρητες στην απόφαση για απεργία-αποχή από την αξιολόγηση, η οποία πλέον έχει και την κάλυψη της ΑΔΕΔΥ

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο συλλαλητήριο εκπαιδευτικών δέχτηκε επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις, με χημικά, προπηλακισμούς και την αύρα, το απόγευμα της Παρασκευής 1η Οκτωβρίου

Η κοινή ανακοίνωση των Ομοσπονδιών
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας μετά τη μεθόδευση της κατάθεσης αγωγής με σκοπό να χαρακτηριστεί η απεργία-αποχή ως παράνομη και καταχρηστική, συνεχίζει να βρίσκεται αντιμέτωπη με το συντριπτικό ρεύμα των συναδέλφων και των σχολείων σε όλη την Ελλάδα, που συνεχίζουν να δηλώνουν μαζικά απεργία – αποχή από την λεγόμενη «αξιολόγηση». Οι επιθέσεις ενάντια στους απεργούς εκπαιδευτικούς, την Παρασκευή 1/10 φουσκώνουν αντί να καταστείλουν το κύμα της αγανάκτησης για την αντιεκπαιδευτική πολιτική.

Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., της Ο.Λ.Μ.Ε. και της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. καλούν όλους και όλες στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο την Τετάρτη 06/10/2021, στις 18.00 στα Προπύλαια.
Στηρίζει την αυριανή κινητοποίηση η ΑΔΕΔΥ
Η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε τη στήριξη του αυριανού πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στο οποίο καλούν εκ νέου οι ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ.

Μετά τα επεισόδια της περασμένης Παρασκευής, οι εκπαιδευτικοί ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και ξαναβγαίνουν στους δρόμους δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι εμμένουν στην απόφασή τους για συνέχιση της απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση. Με την κάλυψη και της ΑΔΕΔΥ καλούν και αύριο σε μαζική συμμετοχή.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ
Στήριξη του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΟΙΕΛΕ
Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021, ώρα 18:00, Προπύλαια

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας σχετική απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, στηρίζει το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Τετάρτη, 6 του Οκτώβρη του 2021, ώρα 18:00, στα Προπύλαια από τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΟΙΕΛΕ και καλεί όλους τους εργαζομένους στο Δημόσιο να δώσουν μαζικά το «παρών» σε αυτό.

Κάτω τα χέρια από τη δημόσια παιδεία

Κάτω τα χέρια από την απεργία

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search