• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

"Η ΔΙΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε ρόλο δικαστή" - Ο αυταρχικός κατήφορος δεν έχει τέλος.

November 30, 2022 286

Η ΔΙΔΕ Ανατολικής Θεσ\νικης σε πρόσφατες επισκέψεις της σε σχολεία της περιοχής μας καταφέρθηκε εναντίον του σωματείου, για να δικαιολογήσει την προσφιλή της άρνηση να συναντηθεί με τις ΕΛΜΕ και να πάρει θέση για τα δίκαια αιτήματα μας και το καθεστώς της πλήρους αδιαφάνειας και ασυδοσίας που θέλει να επιβάλλει.

Αυτή τη φορά μάλιστα επιχείρησε να εκφοβίσει τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις της ΕΛΜΕ. Σε ρόλο δικαστή αποφάνθηκε πως οι στάσεις εργασίας της ΕΛΜΕ είναι παράνομες! , επικαλούμενη τον απεργοκτόνο νόμο Χατζηδάκη! Προανήγγειλε μάλιστα πειθαρχικές διώξεις εναντίον όσων αποφασίσουν στο μέλλον να τις εφαρμόσουν.! ξεπερνώντας σε αυταρχισμό ακόμα και την Κεραμέως, που δεν τόλμησε από μόνη της να χαρακτηρίσει «παράνομες» απεργιακές μας κινητοποιήσεις και κατέφυγε στα δικαστήρια!

Καταγγέλλει μεταξύ άλλων η Γ΄ΕΛΜΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΔΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣ\ΝΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ

Ο αυταρχικός κατήφορος της ΔΔΕ Ανατολικής Θες\νικης δεν έχει τέλος.

Η ΔΙΔΕ Ανατολικής Θες\νικης σε πρόσφατες επισκέψεις της σε σχολεία της περιοχής μας καταφέρθηκε εναντίον του σωματείου, για να δικαιολογήσει την προσφιλή της άρνηση να συναντηθεί με τις ΕΛΜΕ και να πάρει θέση για τα δίκαια αιτήματα μας και το καθεστώς της πλήρους αδιαφάνειας και ασυδοσίας που θέλει να επιβάλλει. Αυτή τη φορά μάλιστα επιχείρησε να εκφοβίσει τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις της ΕΛΜΕ. Σε ρόλο δικαστή αποφάνθηκε πως οι στάσεις εργασίας της ΕΛΜΕ είναι παράνομες! , επικαλούμενη τον απεργοκτόνο νόμο Χατζηδάκη! Προανήγγειλε μάλιστα πειθαρχικές διώξεις εναντίον όσων αποφασίσουν στο μέλλον να τις εφαρμόσουν.! ξεπερνώντας σε αυταρχισμό ακόμα και την Κεραμέως, που δεν τόλμησε από μόνη της να χαρακτηρίσει «παράνομες» απεργιακές μας κινητοποιήσεις και κατέφυγε στα δικαστήρια!

Η εχθρική στάση της ΔΙΔΕ απέναντι στο σωματείο και τις διεκδικήσεις των δίκαιων αιτημάτων μας, ο αυταρχισμός και οι πρακτικές της πλήρους αδιαφάνειας, και ασυδοσίας επανειλημμένα έχουν καταγγελθεί από την ΕΛΜΕ. Πάει πολύ όμως να επικαλείται τη «νομιμότητα» η ΔΙΔΕ που την παραβιάζει συνεχώς :από την περίπτωση των δύο ΕΚΦΕ, που τοποθέτησε συναδέλφους, τους οποίους μετακίνησε εξολοκλήρου από την οργανική τους, χωρίς προκήρυξη και με πλήρη αδιαφάνεια ως τις παράτυπες ή και παράνομες τοποθετήσεις και από τη μη εφαρμογή των νόμων για σπάσιμο τμημάτων μέχρι την παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων μας.

Η ΔΙΔΕ, και όσοι λίγοι συντάσσονται μαζί της, είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα καταφέρουν να επιβάλουν κλίμα τρομοκρατίας και σιγής νεκροταφείου με την αυταρχικά προκλητική και εχθρική στάση απέναντι στο σωματείο , τους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς και τις διεκδικήσεις μας .

Η ΔΙΔΕ ξέρει πολύ καλά πως δύναμη μας είναι ο συλλογικός ανυποχώρητος αγώνας για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας για τη ζωή, την εργασία μας και το δημόσιο σχολείο. Αυτή φοβαται, αυτήν προσπαθεί να «φρενάρει» .

Θα πάρει άλλη μια φορά την καλύτερη απάντηση με τη μαζική συσπείρωση όλων στο σωματείο μας και τη ενίσχυση των συλλογικών διαδικασιών και αγωνιστικών δράσεων μας.

Κάτω τα χέρια από τα σωματεία, κάτω τα χέρια από όσους αγωνίζονται

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Γ΄ΕΛΜΕ-Θ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ           ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search