• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

"Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν τραγικό. Για μια ακόμα φορά η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας, φώναξε την αστυνομία"

December 09, 2022 546

"Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν τραγικό.

Για μια ακόμα φορά η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας, φώναξε την αστυνομία, προκειμένου να απομακρύνει τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας, τα οποία πήγαν στο σχολείο να ενημερώσουν τους συναδέλφους.

Αυτή τη φορά προχώρησε κι ένα βήμα παραπάνω, αφού μετά την ενημέρωση, δεν άφηνε τους συναδέλφους του Δ.Σ. να βγουν έξω από το σχολείο, προκειμένου -μάλλον- η αστυνομία να τους «πιάσει στα πράσα», δίνοντας εντολή στη φύλακα του σχολείου να μην ξεκλειδώσει την πόρτα. Το τραγελαφικό της υπόθεσης ήταν, ότι υπήρχαν άλλοι συνάδελφοι, από τα δύο συστεγαζόμενα σχολεία που ήθελαν να μπουν, καθώς και γονείς που ήταν μέσα στο σχολείο και ήθελαν να βγουν και δεν μπορούσαν! Από ένα σημείο και μετά, η Διευθύντρια ξεκλείδωνε στιγμιαία την πόρτα, αλλά έμπαινε στη μέση προκειμένου οι συνάδελφοι του Δ.Σ. να παραμείνουν στο χώρο του σχολείου. Ιλαροτραγικές καταστάσεις…" Καταγγέλλει μεταξύ άλλων η ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Αναλυτικά 

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Καταγγελία για τη στάση της Διευθύντριας του 4ου Γυμνασίου

Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν τραγικό. Για μια ακόμα φορά η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας, φώναξε την αστυνομία, προκειμένου να απομακρύνει τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας, τα οποία πήγαν στο σχολείο να ενημερώσουν τους συναδέλφους. Αυτή τη φορά προχώρησε κι ένα βήμα παραπάνω, αφού μετά την ενημέρωση, δεν άφηνε τους συναδέλφους του Δ.Σ. να βγουν έξω από το σχολείο, προκειμένου -μάλλον- η αστυνομία να τους «πιάσει στα πράσα», δίνοντας εντολή στη φύλακα του σχολείου να μην ξεκλειδώσει την πόρτα. Το τραγελαφικό της υπόθεσης ήταν, ότι υπήρχαν άλλοι συνάδελφοι, από τα δύο συστεγαζόμενα σχολεία που ήθελαν να μπουν, καθώς και γονείς που ήταν μέσα στο σχολείο και ήθελαν να βγουν και δεν μπορούσαν! Από ένα σημείο και μετά, η Διευθύντρια ξεκλείδωνε στιγμιαία την πόρτα, αλλά έμπαινε στη μέση προκειμένου οι συνάδελφοι του Δ.Σ. να παραμείνουν στο χώρο του σχολείου. Ιλαροτραγικές καταστάσεις…

Το ζήτημα όμως, δεν είναι μόνο τι κάνει η συγκεκριμένη διευθύντρια, αλλά και η αδράνεια της Διοίκησης της Εκπαίδευσης στην Κέρκυρα.

Οι καταγγελίες από την ΕΛΜΕ Κέρκυρας, από τους συναδέλφους του σχολείου, από το Σύλλογο Γονέων, αναφορές εναντίον της, όλα αυτά βρίσκονται στα χέρια της Διοίκησης αυτά τα 5,5 χρόνια. Και δυστυχώς πληθαίνουν. Δεν υπάρχει παράγραφος του καθηκοντολογίου του Διευθυντή που δεν έχει παραβιάσει, σε σχέση με το κλίμα που πρέπει να υπάρχει στο σχολείο, τη αρμονική συνεργασία, το πνεύμα συναδελφικότητας και αλληλεγγύης.

Ας αναλάβει πια η Διοίκηση της ευθύνες της. Αυτοί είναι υπόλογοι στα σχολεία και στους συναδέλφους. Η ευθύνη πλέον βαρύνει τη διοίκηση της εκπαίδευσης, η οποία όλο αυτό το διάστημα κωφεύει.

Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο! Απαιτούμε από τη Διοίκηση να επανεξετάσει όλες τις καταγγελίες εναντίον της συγκεκριμένης Διευθύντριας και να λάβει άμεσα μέτρα, προκειμένου να εξομαλυνθεί το κλίμα στο σχολείο και να επανέλθει η ηρεμία στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search