• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Οι εργαζόμενοι Ψυχιατρικού Τομέα, αλληλέγγυοι στους υγειονομικούς που κάνουν απεργία πείνας

April 15, 2022 765

"Το σωματείο εργαζομένων Ψυχιατρικού Τομέα ΓΝΚ στέκεται αλληλέγγυο στους συναδέλφους υγειονομικούς, που βρίσκονται από τις 21/3/2022 σε απεργία πείνας μπροστά στο Υπουργείο υγείας , λόγω του απαράδεκτου μέτρου των αναστολών και της προσπάθειας της κυβέρνησης να τους θέσει σε εξαθλίωση και να τους οδηγήσει στο δρόμο της απόλυσης." Επισημαίνεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του Σωματείου Ψυχιατρικού Τομέα του ΓΝΚ και ζητούν:  "ΑΜΕΣΑ να γίνει άρση του τιμωρητικού μέτρου και να επιστρέψουν πίσω όλοι οι συνάδελφοι Υγειονομικοί που βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής. ΣΤΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ"

 

Η ανακοίνωση

Το σωματείο εργαζομένων Ψυχιατρικού Τομέα ΓΝΚ στέκεται αλληλέγγυο στους συναδέλφους υγειονομικούς, που βρίσκονται από τις 21/3/2022 σε απεργία πείνας μπροστά στο Υπουργείο υγείας , λόγω του απαράδεκτου μέτρου των αναστολών και της προσπάθειας της κυβέρνησης να τους θέσει σε εξαθλίωση και να τους οδηγήσει στο δρόμο της απόλυσης.
Σχεδόν 8 μήνες μετά από την έναρξη των αναστολών εργασίας των υγειονομικών στις μονάδες υγείας και πρόνοιας, όλα δείχνουν ότι σκοπός της Κυβέρνησης ΔΕΝ είναι η προστασία της υγείας των ασθενών και των υπόλοιπων εργαζομένων, αλλά η αξιοποίηση του εμβολίου ως εργαλείο εκβιασμών και ανατροπής εργασιακών σχέσεων.

Άλλωστε τα νέα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι η μετάδοση του SARS-COV-2 γίνεται και από πλήρους εμβολιασμένους, στοιχεία που η κυβέρνηση γνωρίζει, αλλά εμμένει στην εξαθλίωση και στοχοποίηση των υγειονομικών ως υπαίτιους για τη διάδοση της πανδημίας, για να καλύψει τις δικές της τεράστιες ευθύνες για τους χιλιάδες νεκρούς.

Είναι τουλάχιστον οξύμωρο την ιδία ώρα που από την 1η Μαΐου ξεκινάν να καταργούνται όλα τα μέτρα ελέγχου και προστασίας (ο τερματισμός της επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού, τα self test στα σχολεία ,πρόστιμα , μάσκες σε εσωτερικούς χώρους κλπ), οι συνάδελφοι υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί να παραμένουν εκτός εργασίας , χωρίς μισθό, χωρίς ασφάλιση , χωρίς δικαίωμα να βρουν κάπου αλλού εργασία προκειμένου να επιβιώσουν , μέχρι τις 31/12/2022.

Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι υγειονομικοί βιώνουμε άμεσα τα προβλήματα που δημιούργησε η ίδια η κυβέρνηση με την πολιτική της που από την μια πέταξε χιλιάδες εργαζόμενους στον δρόμο και από την άλλη άφησε τα ήδη υποστελεχωμένα νοσοκομεία σε χειρότερη κατάσταση, με ένα κουρασμένο προσωπικό που του οφείλονται χιλιάδες οφειλόμενα ρεπό και άδειες

ΑΜΕΣΑ να γίνει άρση του τιμωρητικού μέτρου και να επιστρέψουν πίσω όλοι οι συνάδελφοι Υγειονομικοί που βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής.

ΣΤΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΝΚ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search