• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Ιστορίας ΙΠ: “Λανθασμένη” η απόφαση για “άνοιγμα” εν μέσω Όμικρον

January 05, 2022 36

 

Με επιστολή του προς την σύγκλητο του Ιονίου Πανεπιστημίου, ο πρόεδρος του του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών Τμήματος Ιστορίας, Άγγελος Κωνσταντινίδης χαρακτηρίζει λανθασμένη την απόφαση της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως για άνοιγμα των Πανεπιστημίων και πιο συγκεκριμένα του Τμήματος Ιστορίας λόγω του όγκου των φοιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Τρίτη 04/01/2022, ανακοινώθηκε από την υπουργό Παιδείας κα. Κεραμέως το άνοιγμα των Πανεπιστημίων με τα υφιστάμενα πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του Covid-19. Η κατάσταση στην Κέρκυρα όσον αφορά την πανδημία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς την ίδια μέρα καταγράφηκαν 268 κρούσματα, ενώ πανελλαδικά ξεπεράστηκαν τα 50.000 κρούσματα. Η συγκεκριμένη απόφαση όσον αφορά το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και δη το Τμήμα Ιστορίας, αποτελεί λάθος καθώς αν συνδυάσει κανείς τις εγκαταστάσεις και τον όγκο των φοιτητών, κατανοεί ότι τα υφιστάμενα πρωτόκολλα έχουν ξεπεραστεί από την πανδημία. Η μετάλλαξη Όμικρον έχει αλλάξει τα δεδομένα και οι ειδικοί προειδοποιούν ότι όσοι δεν έχουν λάβει την αναμνηστική δόση, δεν θεωρούνται ασφαλείς στην νέα μορφή της πανδημίας. Απευθυνόμαστε στην Σύγκλητο του Ι.Π. και την καλούμε να κάνει χρήση του αυτοδιοίκητου, αποφασίζοντας την διεξαγωγή των μαθημάτων και της εξεταστικής εξ’ αποστάσεως. Το μοναδικό μέλημα αυτής της επιστολής είναι η διασφάλιση της υγείας του ακαδημαϊκού προσωπικού και των φοιτητών του Πανεπιστημίου, ώστε να μπορέσουμε ταυτόχρονα να προστατέψουμε την υγεία μας και να φέρουμε ει πέρας τα ακαδημαϊκά μας καθήκοντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλο το φοιτητικό σώμα περιμένει με αγωνία τις αποφάσεις σας. Ευελπιστούμε ότι θα πράξετε τα δέοντα”.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search