• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κοινωνικά

Τα "κοινωνικά" από τη "Φωνή των Αργυραδιτών"

October 09, 2023 854

Τα "κοινωνικά" από τη "Φωνή των Αργυραδιτών", αρ. φ. 171

Κοινωνικά

Γεννήσεις

Την Πέμπτη 8 Ιούνη γεννήθηκε το αγοράκι του Ηρακλή Γεωργοπάνου του Νικολάου (Αγάπης Μπέκου) και της Βικτώριας Ξεύγενου στο Μαιευτήριο «ΙΑΣΩ» στο Μαρούσι.

Τη Δευτέρα 12 Ιούνη γεννήθηκε το κοριτσάκι του Κωνσταντίνου Αποστολόπουλο και της Σοφίας Γκίνη (Θεόδωρου Παπανδρέα) στο Μαιευτήριο «ΙΑΣΩ» στο Μαρούσι.

Η «Φ.τ.Α.» εύχεται να τους ζήσουν!

Βαπτίσεις

Ο Νικόλαος Κουλούρης Σπυρίδωνος (Σπυρέντση) και η Αγγελική Βούλγαρη βάπτισαν το αγοράκι τους την Κυριακή 11 Ιούνη στον ΙΝ Αγίας Τριάδας στις Αργυράδες. Του εδόθη το όνομα Σπυρίδων.

Ο Αλέξανδρος Κουλούρης (Νικάνορα) και η Θεοδώρα Κουλούρη  βάπτισαν το κοριτσάκι τους την Κυριακή 23 Ιούλη στον ΙΝ Αγίας Τριάδας στις Αργυράδες. Του εδόθη το όνομα Αφροδίτη.

Ο Δημήτριος Καββαδίας (Μπότσορου) και η Καταρίνα Καββαδία βάπτισαν το κοριτσάκι τους την Κυριακή 30 Ιούλη στον ΙΝ Αγίας Τριάδας στις Αργυράδες. Του εδόθη το όνομα Κάλι – Ελένη.

Ο Φίλιππος Νικομάνης Κωνσταντίνου και η Χριστίνα Καββαδία Αριστείδη (Τάκη Μπουδά) βάπτισαν το κοριτσάκι τους το Σάββατο 5 Αυγούστου στον ΙΝ Αγίας Τριάδας στις Αργυράδες. Του εδόθη το όνομα Αλεξάνδρα – Ιφιγένεια. Ακολούθησε δεξίωση στο φιλόξενο Restaurant BLUE SEA στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων.

Ο Ηρακλής Γεωργοπάνος του Νικολάου (Αγάπης Μπέκου) και η Βικτώρια Ξεύγενου βάπτισαν το αγοράκι τους την Κυριακή 13 Αυγούστου στην ΙΜ Αγίου Νεκταρίου στο Πόρτο Λάγος της Ξάνθης. Του εδόθη το όνομα Μάξιμος.

Ο Νικόλαος καββαδίας του Ανδρέα (Κατσούλα) και η Καρδακάρη Αγγελική Χριστίνα βάπτισαν το κοριτσάκι τους την Τρίτη 15 Αυγούστου στον ΙΝ Αγίας Τριάδας στις Αργυράδες. Του εδόθη το όνομα Αθηνά – Σοφία.

Ο Γεώργιος Πανδής του Βασιλείου και η Άννα Καραμήτσου βάπτισαν το αγοράκι τους το Σάββατο 26 Αυγούστου στον ΙΝ Αγίας Τριάδας στις Αργυράδες. Του εδόθη το όνομα Βασίλειος – Νικήτας.

Ο Ηρακλής Παζάρογλου (εγγονός Αγάπης Μπέκου) και η Πολυξένη Αργυροπούλου βάφτισαν το κοριτσάκι τους την Κυριακή 27 Αυγούστου στον ΙΝ Αγίας Τριάδος Αργυράδων. Του εδόθη το όνομα Κλεοπάτρα. Ακολούθησε δεξίωση στο φιλόξενο Restaurant BLUE SEA στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων.

Ο Κωνσταντίνος Λιούμπας του Σπυρίδωνος και η Ουρανία – Ελένη (Ρανιέλεν) Ζωχιού βάφτισαν το κοριτσάκι τους την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη  στον ΙΝ Αγίας Τριάδος Αργυράδων. Του εδόθη το όνομα Παναγιώτα.

Η «Φ.τ.Α.» εύχεται να τους ζήσουν!

Γάμοι

Ο Αλέξανδρος Τσιμπούλης και η Αγάπη Αλεξάκη του Κωνσταντίνου και της Ρούλας (του Θανάση Καλούδη) τέλεσαν τον γάμο τους το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη την Ι.Μ. Αγίου Λουκά στα Γουβιά Κέρκυρας. Ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα Κουτρούλη.

Η «Φτ.Α.» εύχεται βίον ανθόσπαρτον

Θάνατοι

Η Πιπίνα Γκίνη πρεσβυτέρα του ιερέως Λεωνίδα Γκίνη έφυγε από τη ζωή κλείνοντας μια 88χρονη πορεία ζωής την Τρίτη 25 Ιούλη. Ήταν μια γυναίκα που ξεχώριζε για την καλοσύνη και την εργατικότητά της. Υπόδειγμα συζύγου και μητέρας. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ ΥΘ Παναγίας στις Αργυράδες και η κηδεία της στο Κοιμητήριο Αργυράδων.

Στερνό ταξίδι για την Κωνσταντίνα Γιαννιώτη χήρα Χρόνη Μαρίνου

που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 84 χρονών στις Αργυράδες που κατοικούσε μόνιμα το Σάββατο 24 Ιούνη. Η Ντίνα ήταν μια πολύ εργατική γυναίκα υπόδειγμα μητέρας και ανέθρεψε τα παιδιά της Γιάννη και Θωμά με αρχές. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ ΥΘ Παναγίας στις Αργυράδες και η κηδεία της στο Κοιμητήριο Αργυράδων.

Ο Αριστείδης (Νάκος) Καββαδίας του Νικολάου (Λάσκα) άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 χρονών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας το Σάββατο 24 Ιούνη.  Η ξαφνική είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη όχι μόνο στους οικείους του, αλλά και σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Ο Νάκος ήταν άνθρωπος εργατικός και κοινωνικός. Για δεκαετίες άσκησε το επάγγελμα του οδηγού TAXI στην Αθήνα που κατοικούσε μόνιμα διατηρώντας ακατάλυτους δεσμούς με το χωριό  που επισκεπτόταν συχνά. Με την σύζυγό του Σούλα δημιούργησαν μια εξαιρετική οικογένεια. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ ΥΘ Παναγίας στις Αργυράδες την Τρίτη 27 Ιούνη και η κηδεία στο Κοιμητήριο Αργυράδων.

Τελευταίο ταξίδι για την Μαρία Καββαδία (Κουτσού), χήρα Σπυρίδωνος που απεβίωσε στις Αργυράδες την Τετάρτη 30 Αυγούστου σε ηλικία 76 χρονών. Με τον σύζυγό της μετανάστευσαν για πολλά χρόνια στη Γερμανία, όπου εργάστηκαν σκληρά, ενώ δημιούργησαν μια πολύ καλή οικογένεια. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ ΥΘ Παναγίας στις Αργυράδες την Πέμπτη 31 Αυγούστου και η κηδεία στο Κοιμητήριο Αργυράδων.

Η Νικολέττα Καββαδία Δαμιανού χήρα Μιχάλη Καλούδη άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη 5 Σεπτέμβρη στις Αργυράδες σε ηλικία 74 χρονών. Ήταν μια γυναίκα καλόκαρδη, κοινωνική, διακρινόταν για την ευγένεια και το ήθος της. Και είχε την εκτίμηση όλων όσοι τη γνώριζαν. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ ΥΘ Παναγίας στις Αργυράδες την Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη και η κηδεία στο Κοιμητήριο Αργυράδων.

Μια καλή Αργυραδίτισσα, η Διαμαντίνα Καλούδη χήρα Νεκταρίου έφυγε