• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή η 43χρονη εκπαιδευτικός Παναγιώτα Μακρή-Παπανικολάου

January 22, 2024 2230

Έφυγε από τη ζωή η 43χρονη εκπαιδευτικός Παναγιώτα Μακρή-Παπανικολάου μετά από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια, βυθίζοντας στο πένθος το σύζυγό της και τον γιο της και τους συναδέλφους της.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας

Για την απώλεια της  συναδέλφισσας

Παναγιώτας Μακρή-Παπανικολάου

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη αποχαιρέτα τη συνάδελφο-εκπαιδευτικό Εικαστικών Παναγιώτα Μακρή-Παπανικολάου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών δίνοντας σπουδαία μάχη εδώ και καιρό με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε.

Η Παναγιώτα υπηρέτησε με μεράκι την εκπαίδευση σε σχολεία του νομού μας αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας  συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο της Δημήτρη, τον σύζυγό της Κωνσταντίνο, λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών πανελλαδικά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και  βοήθησαν με όποιο τρόπο μπορούσαν τη συνάδελφο στον δύσκολο αγώνα της όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

 

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Δευτέρα 22 Γενάρη και ώρα 4μ.μ. από τον Ιερό  Ναό Αγίου  Δημητρίου Προαστίου.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search