• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών η εκπαιδευτικός Βασιλική Γιαννακοπούλου

July 13, 2024 1124

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Πάτρας με μεγάλη θλίψη αποχαιρέτα την εκπαιδευτικό Βασιλική Γιαννακοπούλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών δίνοντας σπουδαία μάχη εδώ και καιρό με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Πάτρας

Για την απώλεια της συναδέλφου Βασιλικής Γιαννακοπούλου

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πάτρας με μεγάλη θλίψη αποχαιρέτα τη συνάδελφο Βασιλική Γιαννακοπούλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών δίνοντας σπουδαία μάχη εδώ και καιρό με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε.

Η Βασιλική υπηρέτησε με μεράκι την εκπαίδευση σε σχολεία τόσο του νομού μας αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας από τη θέση της εκπαιδευτικού Μουσικής και τα τελευταία χρόνια από τη θέση της διοικητικής υπαλλήλου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας .

Αγαπητή σε μαθητές συνάδελφους και γονείς ξεχώριζε για το χαμόγελό της αλλά και την ανεξάντλητη διάθεσή της για προσφορά.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους λοιπούς οικείους της

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search