• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κοινωνικά

Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής Παναγής Δίλαλος

July 15, 2024 568

Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής Φυσικής Παναγής Δίλαλος. Η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγό του και αγαπητή εκπαιδευτικό Βάσω Μακρυδήμα  καθώς και στα παιδιά και τα εγγόνια του. 

Η ανακοίνωση

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ  εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του συναδέλφου Παναγή Δίλαλου και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγό του και αγαπητή συνάδελφο Βάσω Μακρυδήμα  καθώς και στα παιδιά και τα εγγόνια του.

Ο συνάδελφος Παναγής Δίλαλος κατά την θητεία του στη Δημόσια Εκπαίδευση, τίμησε την ιδιότητα του ως εκπαιδευτικού λειτουργού. Υπηρετώντας  ως καθηγητής Φυσικής σε διάφορα σχολεία του νομού (Σάμη, Αργοστόλι –Γυμνάσιο  Αρρένων-Πρακτικό, Κεραμειές), τόσο από τη θέση απλού καθηγητή όσο και σαν στέλεχος εκπαίδευσης  είχε κερδίσει την εκτίμηση των συναδέλφων και την αγάπη των μαθητών του.

Ως δάσκαλος φυσικής υπήρξε υποδειγματικός. Συνδύαζε,  πάντοτε, με μαεστρία  τη θεωρία με την πράξη, το εργαστήριο και τα πειράματα με το βιβλίο και τη θεωρητική προσέγγιση της επιστήμης. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το αμέριστο ενδιαφέρον του και την αγάπη του προς τους μαθητές, τον καταξίωσε ως μια εμβληματική προσωπικότητα στην εκπαίδευση.  Ακόμη και μετά τη συνταξιοδότηση του θυμόταν τους μαθητές του και χαιρόταν  να επικοινωνεί μαζί τους και να τους συμβουλεύει.  

Με τη συνεπή συμμετοχή του στις δραστηριότητες του σωματείου μας, στήριζε τον αγώνα μας  για δημόσια δωρεάν εκπαίδευση.

 Η αγάπη του για τα κοινά τον ώθησε ακόμη και μετά τη συνταξιοδότηση του να ασχοληθεί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού του και να προσφέρει μέχρι τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Αργοστόλι 

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Συλλυπητήρια μηνύματα   

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 

Ο κ. Παναγής έφυγε … για το μεγάλο ταξίδι της αιωνιότητας… Η μορφή του, οι ιστορίες του, τα πειράματα φυσικής και η αγάπη του για όλους εμάς, θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη μας

Ποτέ δεν μας ξέχασε, ακόμα και όταν αφήσαμε τον κόσμο του σχολείου και μπήκαμε στο στίβο της ζωής … πάντα ρωτούσε  για μας …  με γνήσιο ενδιαφέρον

Πάντα ήθελε να μαθαίνει τα βήματά μας, την πορεία μας …

Ακόμη και μετά τη συνταξιοδότησή του, μέσα από την ενεργό συμμετοχή του στα πολιτιστικά δρώμενα, συνέχισε να προσφέρει για τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, με αγάπη για το χωριό του και τους συγχωριανούς του …      

κ. Παναγή, αγαπημένε μας Καθηγητή, θα είσαι πάντα μια γλυκιά ανάμνηση των μαθητικών χρόνων μας …

Σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα μας δίδαξες Καλό σου Ταξίδι   Θερμά Συλλυπητήρια στην πολυαγαπημένη σύζυγό του και στα παιδιά του  

Θεόφιλος Μιχαλάτος Δήμαρχος Αργοστολίου    

Ένωση Ελλήνων Φυσικών Νομού Κεφαλονιάς

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε το συνάδελφο, πρόεδρο και δάσκαλο Παναγή Δίλαλο. Αδαμάντινος χαρακτήρας, ιδρυτικό μέλος του παραρτήματος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών των νησιών μας στο οποίο διετέλεσε τιμητικά και ως ο πρώτος πρόεδρός του. Υπηρέτησε επί σειρά ετών τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση με απαράμιλλη αφοσίωση στο μαθητή, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό για το ήθος του.

Το Δ.Σ. του παραρτήματος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών Νομού Κεφαλονιάς

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search