• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Λειτουργεί το δημοτικό πάρκινγκ στις Αργυράδες

August 10, 2024 632

 

Από σήμερα λειτουργεί το δημοτικό πάρκινγκ στις Αργυράδες στον κεντρικό δρόμο του χωριού  σε χώρο ιδιοκτησίας ιδιώτη και αφού για χρόνια παρέμενε κλειστό προκαλώντας σοβαρά προβλήματα. Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας ενοικίασε τον συγκεκριμένο χώρο και αναμένεται να δώσει μια ανάσα όσον αφορά το κυκλοφοριακό. Άλλωστε καθημερινές είναι οι εικόνες από το κυκλοφοριακό κομφούζιο στις Αργυράδες. Μεγάλα φορτηγά και νταλίκες και άλλα οχήματα στον στενό κεντρικό δρόμο που συνδέει το χωριό με τις άλλες περιοχές του νησιού. Η κυκλοφοριακή συμφόρηση κάνει τη ζωή των οδηγών και των πεζών δύσκολη και αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την οικονομική και κοινωνική ζωή του χωριού.

Κυκλοφοριακό χάος με κίνδυνο για τη ζωή των οδηγών και των πεζών, ενώ προκαλούνται και υλικές ζημιές στα οχήματα.  Από την άλλη πλευρά, όπως είναι γνωστό η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει  παγώσει την παράκαμψη των Αργυράδων, ένα αναγκαίο έργο, όχι μόνο για τις Αργυράδες, αλλά και όλη την Κέρκυρα.

Σε ανακοίνωσή του το Τοπικό Συμβούλιο Αργυράδων καλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες να αποφεύγουν «τη στάση – στάθμευση επί της Εθνικής οδού. Σε αντίθετη περίπτωση το ΤΑ θα προβαίνει στις ανάλογες ενέργειες».  

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« August 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search