• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Κοινή δήλωση των πέντε παλαιστινιακών δυνάμεων μετά τη συνάντησή τους στη Βηρυτό

October 30, 2023 825

Δήλωση των παλαιστινιακών δυνάμεων

(Κίνημα Ισλαμικής Αντίστασης – ΧΑΜΑΣ / Κίνημα Ισλαμικής Τζιχάντ / Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης / Δημοκρατικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης / Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης – Γενική Διοίκηση)

♦️ Οι πέντε παλαιστινιακές δυνάμεις πραγματοποίησαν συνάντηση ηγεσίας, στη Βηρυτό, σήμερα, Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, για να συζητήσουν την πορεία της μάχης της “Πλημμύρας του Αλ-Άκσα” με τον σιωνιστικό εχθρό και την κτηνώδη επίθεσή του κατά της Λωρίδας της Γάζας.

Στην ανακοίνωσή τους, οι πέντε δυνάμεις χαιρέτισαν τους μάρτυρες του παλαιστινιακού λαού μας, τον ακλόνητο και υπερήφανο λαό μας στη Λωρίδα της Γάζας, που αντιμετωπίζει μια οργανωμένη εκστρατεία εξόντωσης, τονίζοντας ότι είναι ο λαός της υπερηφάνειας, της αξιοπρέπειας και της σταθερότητας, ο λαός της νίκης που είναι πιστός στον αγώνα του και στην πατρίδα του. Δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν στο δρόμο της αντίστασης μέχρι να επιτευχθεί η νίκη επί του σιωνιστικού εχθρού.

♦️Οι παρευρισκόμενοι διαβεβαίωσαν τα εξής:

– Αυτό το ηρωικό έπος είναι η μάχη ολόκληρου του παλαιστινιακού λαού, την οποία διεξάγει για την υπεράσπιση της γης του, των ιερών του, της ύπαρξής του και του δικαιώματός του στην ελευθερία, ενάντια σε έναν βάρβαρο εχθρό που δεν χαρίζεται σε κανέναν από τους ανθρώπους μας με τα εγκλήματά του. Στοχεύει νοσοκομεία, τζαμιά, εκκλησίες, πανεπιστήμια και ασθενοφόρα και διακόπτει την ηλεκτρική ενέργεια, το νερό, τα καύσιμα, το διαδίκτυο και τις κινητές επικοινωνίες για τον πολιορκημένο λαό μας.

– Εμμένοντας στην εθνική ενότητα ως κύριο πυλώνα για την αντιμετώπιση του σιωνιστικού πολέμου της γενοκτονίας εναντίον του λαού μας και απορρίπτοντας τις προσπάθειες του εχθρού να διαιρέσει το λαό μας ή να μονοπωλήσει οποιοδήποτε τμήμα του, τονίζουμε την ενοποίηση των προσπαθειών και το κλείσιμο των γραμμών σε αυτή τη μοιραία μάχη.

– Καλούμε τις μάζες του αραβικού και ισλαμικού έθνους μας, καθώς και τους ελεύθερους λαούς του κόσμου, να συνεχίσουν τις κινήσεις τους για να σταματήσουν την αμερικανοσιωνιστική επίθεση, να ανοίξουν τα περάσματα, να φέρουν ανθρωπιστική βοήθεια και καύσιμα και να απομακρύνουν τους τραυματίες από τη Λωρίδα της Γάζας.

– Χαιρετίζουμε τις δυνάμεις αντίστασης στο έθνος μας, ιδιαίτερα στο Λίβανο, τη Συρία, το Ιράκ, την Υεμένη και το Ιράν, και επιβεβαιώνουμε ότι ο παλαιστινιακός λαός μας δεν είναι μόνος του σε αυτή τη μάχη.

– Θεωρούμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πλήρως υπεύθυνες για τον πόλεμο της γενοκτονίας κατά του λαού μας, καθώς επέλεξαν να υποστηρίξουν, να κλιμακώσουν και να συμμετάσχουν στον πόλεμο της γενοκτονίας κατά του λαού μας, ο οποίος απαιτεί μια ισχυρή απάντηση από τις αραβικές, ισλαμικές και φιλικές προς το λαό μας χώρες, για να σταματήσει αυτή η συνεχιζόμενη σφαγή του παλαιστινιακού λαού μας.

– Απαιτούμε το άνοιγμα του περάσματος της Ράφα και την είσοδο βοήθειας για τις ανθρωπιστικές ανάγκες, καυσίμων, ιατρικών ομάδων και ομάδων αρωγής στο λαό μας χωρίς καθυστέρηση. Να επιτραπεί στους τραυματίες να μεταφερθούν στην Αίγυπτο, στις αραβικές και ισλαμικές χώρες, χωρίς την παρέμβαση της κατοχής ή οποιασδήποτε από τις επιθετικές χώρες.

– Καλούμε τις μάζες του λαού μας σε όλη την κατεχόμενη Παλαιστίνη να κλιμακώσουν όλες τις μορφές αντίστασης και αγώνα ενάντια στο σιωνιστικό εχθρό, στοχεύοντας τους στρατιώτες και τους εποίκους του, καθώς και να ενισχύσουν τις λαϊκές πρωτοβουλίες αγώνα απέναντι στις επιθέσεις των εποίκων και την επέλαση των εχθρικών δυνάμεων.

– Η αποκοπή από τον εχθρό κάθε πρόσβασης προς τη Γάζα, η πολιορκία της και η πλήρης διακοπή των επικοινωνιών και του διαδικτύου γίνονται για την κάλυψη ενός μεγάλου εγκλήματος γενοκτονίας, για το οποίο ο εχθρός δεν θέλει να υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες. Εμμένουμε στο σπάσιμο αυτής της πολιορκίας με μια “επίσημη και λαϊκή” αραβική θέση.

– Δηλώνουμε την προσήλωση στο δικαίωμα του λαού μας να αντιστέκεται και την εμπιστοσύνη στη νίκη του λαού μας σε αυτή τη μάχη, καθώς δίνουμε αυτή τη μάχη για την υπεράσπιση της γης μας, του λαού μας και των ιερών μας, για χάρη της απελευθέρωσης, της επιστροφής, της αυτοδιάθεσης και της ίδρυσης του παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

Δόξα στους μάρτυρες, θεραπεία στους τραυματίες και ελευθερία στους φυλακισμένους.

Η νίκη ανήκει στο λαό μας και την γενναία αντίστασή του

(Κίνημα Ισλαμικής Αντίστασης – ΧΑΜΑΣ / Κίνημα Ισλαμικής Τζιχάντ / Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης / Δημοκρατικό Μέτωπο  για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης / Λαϊκό Μέτωπο – Γενική Διοίκηση)

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023

*Από τη σελίδα στο Telegram του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

**φωτογραφία αρχείου

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search