• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Απάνθρωποι Ισραηλινοί επιτέθηκαν σε κονβόι ανθρωπιστικής βοήθειας – Κατέστρεψαν τα κιβώτια για να μην πάνε στη Γάζα (Videos)

May 13, 2024 318

ΠΗΓΗ:Tο Ποντίκι Web

Πλήθος Ισραηλινών επιτέθηκε σε κονβόι ανθρωπιστικής βοήθειας που κατευθυνόταν προς τη Γάζα και επιδότηκε με μανία σε καταστροφή των κιβωτίων ώστε να μην φτάσει τίποτα στα χέρια των Παλαιστινίων.

 
 Βίντεο που έχουν κατακλύσει τα social media, κι έχουν επαληθευτεί από το Al Jazeera, δείχνουν Ισραηλινούς να επιτίθενται σε φορτηγά επισιτιστικής βοήθειας στο πέρασμα Tarqumiyah στη Χεβρώνα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, εμποδίζοντάς τα να φτάσουν στη Γάζα.

Οι Ισραηλινοί ακτιβιστές του κινήματος «Ninth Order» εθεάθησαν να καταστρέφουν επισιτιστική βοήθεια και να την ξεφορτώνουν από φορτηγά στο έδαφος.

Από την αρχή του τρέχοντος έτους, οι Ισραηλινοί συγκεντρώνονται σε τακτική βάση στα συνοριακά περάσματα με τη Γάζα για να αποτρέψουν την είσοδο βασικών προμηθειών όπως τρόφιμα, καύσιμα και φάρμακα, απαιτώντας να απελευθερωθούν οι όμηροι που κρατούνται ακόμη από την παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ιορδανία κατηγόρησε εξτρεμιστές Ισραηλινούς εποίκους ότι επιτέθηκαν σε δύο ιορδανικές νηοπομπές βοήθειας που μετέφεραν τρόφιμα στη Γάζα, μία μέσω του περάσματος Κερέμ Σαλόμ και μία άλλη μέσω ενός περάσματος στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search