• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Το μάθατε; «Bullying γίνεται μόνο στα δημόσια σχολεία γιατί εκεί… δεν λειτουργούν οι αρχές»

May 26, 2022 1406
Απαράδεκτες δηλώσεις για άλλη μια φορά από τον Σταύρο Μπαλάσκα τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ που δεν κρατιέται και τοποθετείται επί παντός επιστητού..

Ο Σταύρος Μπαλάσκας επιχείρησε να ταυτίσει τα παιδιά που δεν πάνε σε ιδιωτικά σχολεία με κακοποιητικές συμπεριφορές (bullying) στοχοποιώντας τα δημόσια σχολεία 

Μόνο στα δημόσια σχολεία παρουσιάζονται περιστατικά bullying και όχι στα ιδιωτικά. Αυτό είπε, με μία απίστευτη ευκολία και σιγουριά, ο γνωστός συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ ο οποίος προχώρησε για μία ακόμα φορά σε μια δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις.

 

«Το οδυνηρό ξέρετε ποιο είναι; Γιατί γίνεται στα δημόσια σχολεία και το επαναλαμβάνω, στα ιδιωτικά δεν γίνεται, διότι εκεί πέρα ενδεχομένως οι Αρχές λειτουργούν», είπε συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ.

 
 

Μετά, το εγχειρίδιο πώς να την βγάζετε καθαρή αν έχετε δολοφονήσει τη γυναίκα σας, ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ υποστήριξε ότι bullying γίνεται μόνο στα δημόσια και όχι στα ιδιωτικά σχολεία.

Μόλις λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία του 14χρονου μαθητή, ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελίες συμμαθητών του ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού, ο Μπαλάσκας επιχειρεί να στιγματίσει τα δημόσια σχολεία.

Ο γνωστός συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., απέδωσε έτσι το σχολικό εκφοβισμό σε παιδιά και οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να φοιτήσουν σε ιδιωτικά σχολεία, χωρίς κανένα στοιχείο να συνηγορεί ότι αυτό που ισχυρίστηκε, ισχύει.

 

Παράλληλα, προκρίνει μια προτασεολογία που περιορίζεται σε χρήση κατασταλτικών μεθόδων, όπως οι αποβολές.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας παραβλέπει ή αποκρύπτει πάντως το γεγονός ότι και σε ιδιωτικά σχολεία συμβαίνουν αντίστοιχα περιστατικά, όπως για παράδειγμα οι αποκαλύψεις για τα Αρσάκεια.

 
 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search