• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Δ/νσεις Π.Ε. και Δ.Ε. Δυτ. Θεσ/νικης την Πέμπτη 14/9 για τα κενά και τον «κόφτη» στην Παράλληλη

September 13, 2023 513

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Δ/νσεις Π.Ε. και Δ.Ε. Δυτ. Θεσ/νικης, την Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη, ώρα 2 μ.μ. οργανώνουν οι εκπαιδευτικοί.

Ζητούν κάλυψη τώρα όλων των κενών εκπαιδευτικών - Καμία περικοπή στις Παράλληλες Στηρίξεις για τους μαθητές ΑμΕΑ και σε θέσεις αναπληρωτών.

Με πρόσφατη οδηγία που στάλθηκε στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας, από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ ζητείται αποστολή όχι του συνόλου των κενών σε παράλληλες στηρίξεις αλλά σε αναλογία 1 εκπαιδευτικός ανά τμήμα, ανεξάρτητα εάν υπάρχουν 2 ή και 3 μαθητές με γνωμάτευση. Γίνεται σαφές ότι επιχειρείται χιλιάδες παιδιά να μείνουν φέτος χωρίς παράλληλη στήριξη ενώ, σύμφωνα με γνωματεύσεις των ΚΕΔΑΣΥ, την έχουν ανάγκη και τη δικαιούνται για να έχουν πλήρη εκπαιδευτική υποστήριξη. Την ίδια στιγμή, με τον πολύ μικρό αριθμό μόνιμων διορισμών και τις μειωμένες φετινές προσλήψεις αναπληρωτών υπάρχει μεγάλος αριθμός κενών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων.

Για μία ακόμη φορά, οι περικοπές αφορούν τον βασικό πυλώνα της κοινωνίας μας, που είναι η εκπαίδευση και οι μορφωτικές και εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μας και ακόμη περισσότερο όσων έχουν μαθησιακές δυσκολίες!!! Ως σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. και ΕΛΜΕ, δε θα δεχτούμε καμία περικοπή στις ανάγκες στήριξης των μαθητών μας αλλά και καμία μείωση προσλήψεων συναδέλφων αναπληρωτών για οικονομικούς λόγους .

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Εκπ/κών Π.Ε. και οι ΕΛΜΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης καλούν:

Ø  Την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ να  πάρει πίσω την προσπάθεια περικοπών των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών μας.

 

Ø Τους Διευθυντές Εκπαίδευσης να μην υλοποιήσουν, ως οφείλουν διοικητικά, προφορικές οδηγίες του ΥΠΑΙΘΑ και να δηλώσουν στο σύστημα το σύνολο των πραγματικών κενών που υπάρχουν στην περιοχή τους.

Ø  Τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες να παρέμβουν.

Ø  Τις Ενώσεις Γονέων να σταθούν δίπλα στις ανάγκες των παιδιών μας.

Καλούμε εκπαιδευτικούς, γονείς σωματεία, σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Δ/νσεις Π.Ε. και Δ.Ε. Δυτ. Θεσ/νίκης Πέμπτη 14/9 την ώρα 2μ.μ.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΜΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search