• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Με ... ύφος η Διευθύντρια ΠΕ Λάρισας "απαιτούσε από πλημμυροπαθείς εκπαιδευτικούς να μετακινηθούν σε πλημμυρισμένους δρόμους και να παραβρίσκονται στα σχολεία"!

September 17, 2023 4144

Η απόφαση για αναστολή λειτουργίας των σχολείων σε όλη τη Θεσσαλία και η εγκύκλιος του Υπουργείου εσωτερικών για τη δικαιολογημένη απουσία των υπαλλήλων που αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης αναδεικνύει ότι κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τις ανυπέρβλητες δυσκολίες.

Ωστόσο η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ν. Λάρισας με τηλεφωνικές επικοινωνίες και ύφος που δεν αρμόζει σε χρηστή διοίκηση απαιτούσε από πλημμυροπαθείς εκπαιδευτικούς να μετακινηθούν σε πλημμυρισμένους δρόμους και να παραβρίσκονται στα σχολεία σε όλη τη διάρκεια του ωραρίου.

Τα παραπάνω καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας" για τη στάση της Διευθύντριας Π.Ε. Λάρισας

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας"

Για τη στάση της Διευθύντριας Π.Ε. Λάρισας

Είναι γνωστές οι δραματικές συνθήκες που βιώνουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας στη Θεσσαλία μεταξύ αυτών και εκπαιδευτικοί μέλη του Συλλόγου μας που πλημμύρισαν τα σπίτια τους έχασαν τα υπάρχοντά τους και βρίσκονται σε απόγνωση.

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε ότι η Δ/νση Π.Ε. Λάρισας με τηλεφωνικές επικοινωνίες και ύφος που δεν αρμόζει σε χρηστή διοίκηση απαιτούσε από πλημμυροπαθείς εκπαιδευτικούς να μετακινηθούν σε πλημμυρισμένους δρόμους και να παραβρίσκονται στα σχολεία σε όλη τη διάρκεια του ωραρίου.

Η απόφαση για αναστολή λειτουργίας των σχολείων σε όλη τη Θεσσαλία και η εγκύκλιος του Υπουργείου εσωτερικών για τη δικαιολογημένη απουσία των υπαλλήλων που αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης αναδεικνύει ότι κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τις ανυπέρβλητες δυσκολίες.

Οι εκπαιδευτικοί  που έχουν δυνατότητα μετακίνησης και πρόσβασης είναι καθημερινά στα κλειστά σχολεία και δίνουν τη μάχη να ετοιμαστούν οι σχολικές μονάδες για να υποδεχτούμε τους μαθητές μας.

Θεωρούμε  τις ενέργειες από τη μεριά της διοίκησης ως αντισυναδελφικές. Ζητάμε από τη Δ/νσηΠ.Ε. Λάρισας να σεβαστεί τις ανάγκες των ανθρώπων που βρίσκονται σε απόγνωση.

Επιπλέον ζητάμε από τη Δ/νση Π.Ε. Λάρισας να σταματήσει να συμβουλεύει  τους Δ/ντές να μισθώσουν ιδιωτικά συνέργεια για να καθαρίσουν τα σχολεία. Αυτό είναι αρμοδιότητα των Δήμων και πρέπει να γίνει με όλους τους απαραίτητους υγειονομικούς όρους.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να κυριαρχήσει η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη. Δηλώνουμε ότι συμπεριφορές έξω από αυτά τα πλαίσια  θα μας βρίσκουν απέναντι.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search