• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Θα βρουν και φέτος κλειστή την πόρτα των σχολείων μας για την αξιολόγηση!

October 25, 2023 747

Ότι θα βρουν και φέτος «κλειστή την πόρτα των σχολείων Αμαρουσίου, για την ατομική αξιολόγηση», τονίζουν οι εκπαιδευτικοί του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου, με αφορμή την ανακοίνωση της νέας εγκυκλίου για το σχολικό έτος 2023-2024.

Παράλληλα, τονίζουν πως οι επαναλήψεις των «δήθεν ποινών και απειλών» δεν τους αγγίζουν. Αναφέρουν πως τα έχουν ακούσει ξανά και πως δεν ισχύει τίποτα για όποιον/α συμμετέχει στην Απεργία - Αποχή.

«Θα μπει μια φορά ο «αξιολογητής» στην τάξη και θα «κρίνει» αν ένας νεοδιοριζόμενος εκπαιδευτικός είναι ικανός να διδάξει ή όχι. Μια «παρατήρηση» - έλεγχος από «επιθεωρητές» για εκπαιδευτικούς με ανώτατες σπουδές και με πολλά χρόνια προσφοράς στην δημόσια εκπαίδευση, για να αποφασιστεί αν θα γίνουν μόνιμοι ή θα παραπεμφθούν ως απορριπτέοι», τονίζουν χαρακτηριστικά και συμπληρώνουν πως «σε μια ώρα θα «κριθούν» και θα «χωρέσουν» χρόνια σπουδών, χρόνια εργασίας, χρόνια διαβάσματος».

Αναλυτικά
Θα βρουν και φέτος κλειστή την πόρτα των σχολείων μας για την ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Ανακοινώθηκε η νέα εγκύκλιος για την ατομική αξιολόγηση του σχολικού έτους 2023 – 2024 αντιγραφή της προηγούμενης με αλλαγμένες μόνο τις ημερομηνίες! Οι επαναλήψεις των δήθεν ποινών και απειλών δε μας αγγίζουν. Τα έχουμε ξανακούσει και δεν ισχύει τίποτα για όποιον/α συμμετέχει στην Απεργία Αποχή.
Χωρίς ντροπή, αντί να μονιμοποιήσουν, ως οφείλουν, τους νέους συναδέλφους, καθώς έχει παρέλθει προ πολλού η δόκιμη διετία στέλνουν «εγκύκλιο» με οδηγίες «προς γνώση και συμμόρφωση».
Θα μπει μια φορά ο «αξιολογητής» στην τάξη και θα «κρίνει» αν ένας νεοδιοριζόμενος εκπαιδευτικός είναι ικανός να διδάξει ή όχι. Μια «παρατήρηση» - έλεγχος από «επιθεωρητές» για εκπαιδευτικούς με ανώτατες σπουδές και με πολλά χρόνια προσφοράς στην δημόσια εκπαίδευση, για να αποφασιστεί αν θα γίνουν μόνιμοι ή θα παραπεμφθούν ως απορριπτέοι.

go_learn_eidiki_agogi_elmepa_prokat_300x250
Σε μια ώρα θα «κριθούν» και θα «χωρέσουν» χρόνια σπουδών, χρόνια εργασίας, χρόνια διαβάσματος.
Γιατί το κάνουν; Μα γιατί μας θέλουν ταπεινωμένους τους εκπαιδευτικούς, στημένους απέναντι στο μπλοκάκι του επιθεωρητή, πειθαρχημένους και «συμμορφωμένους» στις «φόρμες» τους.

Εκβιασμός για τη συνέχιση ή όχι της μονιμότητας στην εργασία, εκβιασμός για τη ζωή τελικά των εκπαιδευτικών.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ – ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

Συνεχίζουμε αποφασιστικά στον αγώνα μας.

1. Είναι σε ισχύ η δήλωση Απεργίας – Αποχής από την ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ που έχει υπογράψει η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του σωματείου μας από την περσινή χρονιά. Καλούμε, για άλλη μια φορά, τις/τους συναδέλφισσες/-ους που φέτος υπηρετούν στα σχολεία και νηπιαγωγεία της περιοχής ευθύνης του συλλόγου μας να υπογράψουν τη δήλωση Απεργίας – Αποχής. Να γίνει επικαιροποίηση σε κάθε σχολείο και νηπιαγωγείο.

2. Δεν μπαίνουμε στην πλατφόρμα, δεν απαντάμε σε οχλήσεις, email παρά μόνο με τη δήλωση συμμετοχής μας στην Α.Α.

3. Ξεκινάμε την οργάνωση της συλλογικής αντίστασης. Ήδη η ΔΟΕ έχει προκηρύξει στάσεις εργασίας για την αντιμετώπιση των αξιολογητών στα σχολεία μας (επισυνάπτεται η σχετική απόφαση).

Επισυνάπτουμε αναλυτικές ανακοινώσεις της Δ.Ο.Ε. και του συλλόγου μας για την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από την ατομική αξιολόγηση με τα βήματα, ερωτήσεις – απαντήσεις , καθώς και γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου της ΔΟΕ.

Θα μας βρουν απέναντι συλλογικά, μαζικά, μαχητικά!
Ακυρώνουμε και μπλοκάρουμε την αξιολόγηση συμμετέχοντας στην ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ και στις στάσεις εργασίας που έχει προκηρύξει το Δ. Σ. της Δ.Ο.Ε.

Κανένας και καμία δεν είναι μόνος/μόνη!

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΔΙΑΛΥΣΗ των σχολείων και της εργασιακής μας ζωής δε θα περάσει.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search