• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Περπάτα ρε, τι σου ζητάει!

December 16, 2023 1020

 

Η πρώτη που το ξεκίνησε ήταν η Αννα Διαμαντοπούλου. Η πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής επί χρόνια, που ποτέ δεν έμεινε δίχως σημαντική θεσμική θέση που να μην έχει παχυλό μισθό και που βγήκε τις προάλλες και είπε να μη γίνει η Ευρώπη σκουρόχρωμη μωρέ, να μείνουμε αμόλυντοι λευκοί ιβίσκοι, κι ας είναι η καρδιά μας μαύρη κοπριά, κι ας ζέχνει το συνειδητό μας φασισμό και μισαλλοδοξία. Ε, αυτή ήταν η πρώτη που το ξεκίνησε, μα δεν πρόλαβε. Και της έκατσε.

Τώρα, όμως! Τώρα με τη δεύτερη φορά Ν.Δ., πεδίον δόξης λαμπρόν. Πήρε τη σκυτάλη η πάλλευκη Δόμνα Μιχαηλίδου, που λούζει τα μαλλιά της στις όχθες του Γουαδαλκιβίρ και δεν βγαίνει στο σκοτάδι, μην τη δει το φεγγάρι και ντραπεί, και το αμόλησε: Θα γίνουν συγχωνεύσεις σχολείων! Γιατί άραγε; Δεν έχει η κυβέρνηση χρήματα για λειτουργικά έξοδα σχολικών κτιρίων; Για μισθούς (τους ελάχιστους που παίρνουν τέλος πάντων) δασκάλων και καθηγητών; Δεν κόπτεται για την αριστεία; Ή δεν θέλει τίποτα από τα παραπάνω αυτή η ίδια κυβέρνηση που έδωσε μόλις 16 δισ. σε απευθείας αναθέσεις τα τελευταία χρόνια; Πόσα σχολεία είναι αυτά; Πόσα θρανία; Πόσα συστήματα οπτικοακουστικά ώστε το παιδί να έχει όλες τις δυνατότητες ενός ιδιωτικού σχολείου και στο δημόσιο; Πόσοι μισθοί δασκάλων;

Όχι. Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Η Δόμνα είναι «κάθετη» και οριζοντιοποίησε και εμάς: Σχολεία θα συγχωνευτούν και δεν πειράζει που τα παιδιά θα περπατούν χιλιόμετρα για να φτάσουν, γιατί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει πως πρέπει να περπατάμε 8 χιλιόμετρα τη μέρα.

Κοινώς, απλώς και νεοφιλελευθέρως... περπάτα ρε, τι σου ζητάει!

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search