• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Να σταματήσουν τώρα οι προσπάθειες τρομοκράτησης εκπαιδευτικών!

March 29, 2024 696

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΜΕ Πειραιά, καταγγέλλοντας νέο περιστατικό προσπάθειας τρομοκράτησης μέλους της ΕΛΜΕ και μέλους του Δ.Σ. της.

 

«Ο συνάδελφος αναπληρωτής Δ. Χαρτζουλάκης παρέλαβε στις 28/3 στο σχολείο του κλήση για Εξέταση Μάρτυρα στα πλαίσια διενέργειας ΕΔΕ! Αν και δεν προσδιορίζεται ο λόγος για τον οποίο καλείται, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για ζητήματα που άπτονται της συνδικαλιστικής και πολιτικής του δράσης. Άλλωστε είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες και η κλήση για εξέταση μάρτυρα στα πλαίσια ΕΔΕ άλλης συναδέλφου για συνδικαλιστικούς λόγους, για την ίδια υπόθεση», υποστηρίζεται.

Τέλος, ενημερώνει για την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Τρίτη 2/4 στις 9:40 στο 15ο ΓΕΛ Πειραιά.

Η ανακοίνωση

«Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά καταγγέλλει νέο περιστατικό προσπάθειας τρομοκράτησης μέλους της ΕΛΜΕ Πειραιά και μέλους του Δ.Σ. της.

Ο συνάδελφος αναπληρωτής Δ. Χαρτζουλάκης παρέλαβε στις 28/3 στο σχολείο του κλήση για Εξέταση Μάρτυρα στα πλαίσια διενέργειας ΕΔΕ! Αν και δεν προσδιορίζεται ο λόγος για τον οποίο καλείται, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για ζητήματα που άπτονται της συνδικαλιστικής και πολιτικής του δράσης. Άλλωστε είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες και η κλήση για εξέταση μάρτυρα στα πλαίσια ΕΔΕ άλλης συναδέλφου για συνδικαλιστικούς λόγους, για την ίδια υπόθεση.

Είναι φανερό ότι το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθεί να επιβάλλει το ΥΠΑΙΘ και αναπαράγει και διογκώνει ο ΔΙΔΕ Πειραιά όλο αυτό το διάστημα (αλλεπάλληλες δικαστικές προσφυγές του Υπουργείου, ποινικοποίηση του απεργιακού δικαιώματος) τροφοδοτεί ένα απαράδεκτο κλίμα μέσα στα σχολεία, δυσκολεύοντας την ίδια την παιδαγωγική διαδικασία!

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ  Πειραιά δηλώνει ότι δε θα αφήσει να περάσει αυτή η προσπάθεια τρομοκράτησης προς τα μέλη μας!

Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα η ΕΔΕ και τα Πειθαρχικά σε συναδέλφους λόγω της συνδικαλιστικής και πολιτικής τους δράσης, η δίωξη της ελεύθερης έκφρασης!

Να παρθούν πίσω όλες οι διώξεις!

Την Τρίτη 2/4 στις 9:40 προχωράμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στο 15ο ΓΕΛ Πειραιά, στο οποίο καλείται για Εξέταση Μάρτυρα ο συνάδελφος. (3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 08:00-11:00)»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search