• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Έκθεση υποψηφίου πανελλαδικών: "Αγαπητέ εξεταστή τα έχω γραμμένα τα ταξίδια"

June 06, 2024 1373

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Αφιερώστε λίγο χρόνο. Κρατήσαμε την ορθογραφία του κειμένου 

Πανελλήνιες 2024 - Έκθεση

"Τα ταξίδια αποτελούν τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο ψυχικής εκτόνωσης και αναζωογόνησης του κάθε ανθρώπου". Συμφωνείτε ή διαφωνείτε και γιατί; Εσείς πώς αναζητείτε την προσωπική σας ηρεμία και ισορροπία και γιατί; "

Θα απαντησω για τα ταξίδια λοιπόν αγαπητέ εξεταστή , αφου σε βάλανε να με ρωτήσεις , ωστόσο καταλαβαίνω ότι και εσύ μέσα σου σκέφτεσαι πόσο ανόητο μπορεί να είναι ένα θέμα σαν αυτό που πρέπει να περιγράψω.

Ως νέος λοιπον στα 17 και 18 το πρωταρχικό στοιχείο στην ζωή μου είναι ο έρωτας, ο ερωτας για την κοπέλα μου , συνεπώς πρέπει να ομολογήσω ότι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι τα ταξίδια , πιο πολύ απ όλα με νοιάζει να είμαι μαζί της , ισως δεν το θυμάσαι αλλά σε αυτη την ηλικία κάνεις έρωτα για πολλές ώρες και εκτονώνεσαι όσο δεν φαντάζεσαι..Τα ταξίδια είναι πολύ καλά για όσους έχουν τελειώσει από τους έρωτες , κάτι μεγάλους σαν εσένα που χρειάζονται καινούργιες εικόνες για να εκτονωθουν όπως λεει το θεμα μας , να αναζωγονηθουν η να βρουν την προσωπική τους ηρεμια και ισορροπία, αν και πολυ αμφιβαλλω αγαπητέ εξεταστή γιατί αυτή η προσωπική ηρεμία και ισορροπία ( εγω βέβαια μικρός είμαι δεν ξέρω πολλά) φαντάζομαι όμως ότι είναι ένα πολύ πιο σοβαρό θεματακι και δεν το λύνει ένα weekend στο μαγευτικό Τιρόλο η ένα τριήμερο στο Παρίσι.

Ασε που σε πολλές περιπτώσεις και για τους προχωρημένους ενήλικες ,.δεν πηγαίνουν και πολύ καλά τα πράγματα στα-ξεραχνιασματικα vacancies γιατί η πολύ παρέα all inclusive στο ζευγαρι , φέρνει γκρίνια και καυγάδες οπότε η εκτόνωση παει κουβα , να μην σου πω ότι οδηγεί σε απροσδόκητες ανατροπες.

Συνεχίζοντας όμως για μένα αγαπητέ εξεταστή το δεύτερο που με νοιάζει είναι η ομάδα μου ο Παοκ , εκει να δεις πως ισορροπω.

Δεν είναι μόνο το γήπεδο που με τα βρισίδια τις κραυγές και την ένταση με εκτονωνει αλλά και οι ώρες στο συλλογο με τα συνθήματα, τις μπυριτσες-και το χαβαλέ που με κάνει καινούργιο.

Να το δοκιμάσεις κάποια στιγμή το συνιστώ ανεπιφύλακτα ( γιατί δεν νομίζω ότι κι εσύ αγαπητέ καθηγητή πάς ταξίδια με τον μισθό πείνας που παίρνεις)

Νομίζω ότι τα ταξίδια που εδώ υπονοεί το επίσης αξιαγαπητο υπουργείο μας είναι αυτά της φαντασίας γιατί η φτώχεια που μας έχει πνίξει μας κάνει ικανούς να πάμε μέχρι το εξωτικό Κιλκίς , αντε την Χαλκιδική για τους χλιδατους.

Έπειτα εγώ ευτυχώς, αγαπητέ εξεταστή έχω και το γκρουπακι που φτιάχνουμε με τους φίλους τα τραγουδακια-μας , ακούμε την μουσικουλα μας κάνουμε τις πρόβες μας και τα live μας και περνάμε γαματα. Εκεί δεν είναι μόνο εκτόνωση, είναι δημιουργία, είναι αίσθημα πληρότητας ότι με την παρέα μου φτιάχνουμε ακούσματα, μηνυματα-και στίχους, οτι δίνουμε το στιγμα-της εποχής και οτι έχουμε στο μυαλό μας έναν πιο δίκαιο κόσμο απ αυτόν αγαπητέ εξεταστή που σε έχει να διαβάζεις εκθέσεις, χώρις να μπορείς ούτε να έχεις προσδοκίες πλέον ούτε να τις εμπνεύσεις σε μας τους μαθητές σου.

Στην πραγματικότητα κι εσύ θα ήθελες να βρίζεις την άδικη κοινωνία που σε έκανε φτωχό αλλά ποτέ τον εαυτό σου που ψηφίζει Μητσοτάκη.

Αγαπητέ μου σε άφησαν με το περίβλημα να υποκρίνεσαι πως ξέρεις τι είναι τα ταξίδια , να μη σου πω και τι είναι η έκθεση.

Δυστυχώς αγαπητέ εξεταστή με κίνδυνο να-κοπω θα-πρεπει να πω ότι τα έχω γραμμένα τα-ταξιδια- μου είναι αδιάφορα γιατί χωρίζουν εμάς , την παρέα μου σε αυτούς που μπορούν να πάνε και σε αυτούς που όχι, έτσι προς το παρόν ζω ήρεμος με την νεότητα που κάνει την ζωή από μόνη της συναρπαστική.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search