• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Καταγγελία συνδικαλιστικών διώξεων - Κινητοποίηση στη ΔΔΕ Πειραιά - Παρασκευή 21/6 - 13.00

June 21, 2024 726

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ Ν. ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Καταγγελία συνδικαλιστικών διώξεων

Καταγγέλλουμε τις διώξεις των αγωνιστών εκπαιδευτικών, μελών της ΕΛΜΕ Πειραιά, του Χαρτζουλάκη Δημήτρη (αναπληρωτή και μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ) και της Χρύσας Χότζογλου. Συγκεκριμένα, έπειτα από πετυχημένη κινητοποίηση σε σχολείο μαζί με μαθητές ενάντια στην αξιολόγηση, μπήκαν στον στόχαστρο της Διοίκησης και παραπέμπονται σε Πειθαρχικό. Τα πειθαρχικά αυτά περιέχουν τις βαριές κατηγορίες της «χαρακτηριστικώς αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς εντός υπηρεσίας», της «παράβασης καθήκοντος» και της «παράβασης καθήκοντος κατά τον ποινικό κώδικα».

Μάλιστα για να δεθούν οι κατηγορίες χρησιμοποιούνται όλοι οι αντιδραστικοί αντισυνδικαλιστικοί νόμοι των τελευταίων χρόνων όπως οι ν Χατζηδάκη, Γεωργιάδη, αλλά και ο νέος Ποινικός Κώδικας που ποινικοποιεί ακόμα και την «αναστάτωση με φωνασκίες και θόρυβο», δηλαδή τα συνθήματα… Αποδεικνύεται ότι όλο αυτό το νομικό οπλοστάσιο ήρθε και θα χρησιμοποιηθεί ενάντια στους αγώνες.

Άρα μετά τις διώξεις των Ακρίτα Καλούση, Καββαδία Γιώργο, Μητρόπουλο Δημήτρη (νυν Αντιπρόεδρος της δικής μας ΕΛΜΕ), για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ενάντια στον διαγωνισμό PISA τον Μάιο του 2023, τις διώξεις των Χουντή Παναγιώτη και Γκέρτσο Ζήση για συμμετοχή τους σε διαδήλωση για τον Γρηγορόπουλο τον Δεκέμβριο του 2020, την δίωξη του Χατζηανδρέου Νεκτάριου για την διατύπωση «κακόπιστης» κριτικής στην κυβέρνηση, έχουμε δύο ακόμα μέλη της συγκεκριμένης παράταξης που διώκονται για δράση που αφορά τις θέσεις του εκπαιδευτικού κινήματος! Μόνο και μόνο επειδή φαίνεται ότι οι συναγωνιστές μας, έχουν το θράσος και… τις παλεύουν!

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ –ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΙΣΩ - ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 35) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search