• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Να ανακληθούν όλες οι διώξεις - Όλες -οι στην κινητοποίηση στη ΔΔΕ Πειραιά Παρασκευή 21/6 - 13.00

June 19, 2024 600
  Δεκάδες εκπαιδευτικά και άλλα σωματεία με ψήφισμά τους εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους διωκόμενους εκπαιδευτικούς Χρ. Χοτζόγλου και Δ. Χαρτζουλάκη  και καλούν στην κινητοποίηση της Παρασκευής 13.00 στη ΔΔΕ Πειραιά
Ενδεικτικά αναφέρουμε την ανακοίνωση - κάλεσμα της A΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι)
Ανακοίνωση κάλεσμα σε κινητοποίηση για συνέχιση των διώξεων σε ΕΛΜΕ Πειραιά

Η ΕΔΕ και η κλήση για κατάθεση της συναδέλφισσας Χρύσας Χοτζόγλου, μέλους της ΕΛΜΕ Πειραιά, και του συναδέλφου αναπληρωτή Δημήτρη Χαρτζουλάκη, μέλους του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά, κατέληξαν στην απαγγελία κατηγοριών και στην παραπομπή τους στο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής, με αφορμή την παρέμβαση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν κατά της αξιολόγησης στο 8ο ΓΕΛ Πειραιά.

Οι απαγγελθείσες κατηγορίες εναντίον τους για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά υπαλλήλου εντός/εκτός υπηρεσίας», «παράβαση υπαλληλικού καθήκοντος» και «παράβαση καθήκοντος κατά τον ποινικό κώδικα» εντάσσονται στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο για την ποινικοποίηση όχι μόνο της απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση αλλά και κάθε απεργίας βάσει των νόμων Χατζηδάκη και Γεωργιάδη. Παράλληλα, ποινικοποιούνται και διώκονται ως «φωνασκίες» στους εκπαιδευτικούς χώρους, σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα, η έμπρακτη αντίθεση ή και η μη συμμετοχή στην αξιολόγηση στον αντίποδα όλων των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων του κλάδου.

Σήμερα γίνεται πιο σαφές από ποτέ ότι στόχος της βάρβαρης κυρίαρχης πολιτικής είναι η συντριβή των εργασιακών μας δικαιωμάτων και το κλείσιμο του δρόμου των μαθητών μας όχι μόνο προς τη μόρφωση και τις σπουδές στο δημόσιο πανεπιστήμιο αλλά και προς το ίδιο το απολυτήριο λυκείου: ιδιωτικά πανεπιστήμια, Τράπεζα Θεμάτων, Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, εξετάσεις Pisa, Εθνικό Απολυτήριο για λίγους κι εκλεκτούς και μεταγυμνασιακές σχολές κατάρτισης για τα παιδιά των λαϊκών στρωμάτων. Γι’ αυτό και βαθύτερος στόχος των διώξεων είναι να μπουν στον γύψο τα σωματεία μας και η συνδικαλιστική δράση και να επικρατήσει σιγή νεκροταφείου. Με συσπείρωση στα σωματεία μας, μαζικές γενικές συνελεύσεις, αγωνιστικές αποφάσεις και συλλογικές κινητοποιήσεις υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας αλλά και συνολικά τα συμφέροντα του λαού και των παιδιών του στο δημόσιο σχολείο και αντιπαλεύουμε τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της φτώχειας, της πείνας και του κρεσέντου αυταρχισμού και διώξεων συναδέλφων.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΝΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΜΟΝΗ! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ, ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Κάτω τα χέρια από τους συναδέλφους μας Χρύσα Χοτζόγλου και Δημήτρη Χαρτζουλάκη.

 Να ανακληθούν αμέσως όλες οι διώξεις. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Κάτω τα χέρια από τα σωματεία μας και τα αναφαίρετα δικαιώματά μας στην αγωνιστική διεκδίκηση, την απεργία και τη διαδήλωση.

Οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριές μας και τους γονείς τους παλεύουμε για το καθολικό δικαίωμά τους στη μόρφωση και τις σπουδές σε αποκλειστικά δημόσια δωρεάν εκπαίδευση.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/6, 13.00 μ.μ.(Ελ. Βενιζέλου 35)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search