• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Λάθη, αδικίες, κατανομή, οργανικές - Ο αγώνας είναι ένας! Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί/Μονιμοποίηση εδώ και τώρα όλων των αναπληρωτών/τριών!

August 03, 2024 691

Το Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών με σχετική του ανακοίνωση καταγγέλλει τις εξαγγελίες του ΥΠΑΙΘΑ για τους διορισμούς.

Οι εκπαιδευτικοί τονίζουν πώς: «Βάζει τους αναπληρωτές/τριες σε μόνιμη κατάσταση αναμονής πιθανού διορισμού καθιστώντας στις συνειδήσεις το προσοντολόγιο και τον επερχόμενο ΑΣΕΠ ως αναγκαία συνθήκη για καλύτερη θέση στις λίστες για την επόμενη κάθε φορά εξαγγελία διορισμών, όποτε και αν γίνει».

Οι νέες εξαγγελίες του ΥΠΑΙΘΑ για διορισμούς, όχι μόνο είναι ψίχουλα στον ωκεανό (8.500 ενώ οι προσλήψεις φέτος έφτασαν τις 50.000 χωρίς να καλύπτονται όλα τα κενά), αλλά είναι και η τακτική φθοράς που ακολουθεί το υπουργείο προσπαθώντας να κατασιγάσει την αγωνιστική διάθεση των ελαστικά εργαζόμενων. Βάζει τους αναπληρωτές/τριες σε μόνιμη κατάσταση αναμονής πιθανού διορισμού καθιστώντας στις συνειδήσεις το προσοντολόγιο και τον επερχόμενο ΑΣΕΠ ως αναγκαία συνθήκη για καλύτερη θέση στις λίστες για την επόμενη κάθε φορά εξαγγελία διορισμών, όποτε και αν γίνει. Ζωή στο περίμενε.

Οι αριθμοί όμως λένε άλλα. Χωράμε όλοι/ες/@. Δεν μπαίνουμε στη λογική της κούρσας και του ανταγωνισμού. Παλεύουμε για αξιοπρεπή μόνιμη εργασία και στελεχωμένα σχολεία από την πρώτη μέρα. Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί/Μονιμοποίηση εδώ και τώρα όλων των αναπληρωτών/τριών αποκλειστικά με πτυχίο και προϋπηρεσία, κατάργηση του προσοντολογίου, ούτε σκέψη για γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ.

adioristoi
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« August 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search