• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εκπαιδευτικοί: Για τη συνεχιζόμενη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή

August 15, 2024 518

Α ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΝΑ ΜΗ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ!

Τα πλοία «Overseas Santorini» και «Overseas Sun Coast» προμηθεύουν με καύσιμα τα πολεμικά αεροσκάφη F16 & F35 του Ισραήλ που βομβαρδίζουν τη Γάζα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης γενοκτονίας εναντίον του Παλαιστινιακού λαού. Το καθένα από αυτά μεταφέρει τουλάχιστον 300.000 βαρέλια καυσίμου στρατιωτικών αεροσκαφών, που είναι αρκετά για να ανεφοδιάσουν ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 περίπου 12.000 φορές. Η Ισπανία, το Γιβραλτάρ και η Μάλτα αρνήθηκαν να ανεφοδιάσουν τα πλοία αυτά, ανταποκρινόμενες στις διεθνείς εκκλήσεις, φροντίζοντας ταυτόχρονα να αποφύγουν την πιθανότητα να βρεθούν ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, κατηγορούμενες για συνεργία στην γενοκτονία.

Σύμφωνα με το Global Energy Embargo for Palestine, τόσο το «Overseas Santorini» όσο και το «Overseas Sun Coast» βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα, στο αγκυροβόλιο του Πειραιά, χωρίς να έχουν προσαράξει ακόμα στο λιμάνι. Να καταγραφεί, δε, και το γεγονός ότι μεγάλη παρτίδα με τόνους από φιάλες αίματος φορτώθηκε τις προηγούμενες μέρες σε πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά, το οποίο κατόπιν απέπλευσε με προορισμό το Ισραήλκαι στο μεταξύ, η Σούδα «βούλιαξε» ήδη από πλοία των ΗΠΑ, καθώς τις τελευταίες μέρες έδεσαν εκεί τα φορτηγά πλοία υποστήριξης του Αμερικανικού Στόλου.

Ενώνοντας τη φωνή μας με τα ναυτεργατικά σωματεία και τις ενώσεις, καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση να αποφύγει τη συνενοχή σε σοβαρή παραβίαση του διεθνούς δικαίου, να δηλώσει αμέσως ότι είναι ανεπιθύμητα στα ελληνικά χωρικά ύδατα και να αρνηθεί να τα ανεφοδιάσει και να παράσχει οποιαδήποτε διευκόλυνση στα «Overseas Santorini» και «Overseas Sun Coast».

Καμιά συμμετοχή στο δολοφονικό πόλεμο του σιωνιστικού κράτους εναντίον του αδούλωτου παλαιστινιακού λαού! Καμιά συμμετοχή στις ΝΑΤΟικές επιχειρήσεις! Διακοπή κάθε μορφής στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραηλινό κράτος! Να κλείσουν οι βάσεις, να γυρίσει τώρα η φρεγάτα από την Ερυθρά!

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος – Ο Γενικός Γραμματέας

Κατσιγιάννης Αλέξανδρος – Κρανάς Αθανάσιος

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« August 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search