• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Παράταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 27/08 στη ΔΙΔΕ Δ΄ Αθήνας

August 25, 2024 618

ΕΛΜΕ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ 

Ο αγώνας για την κατάργηση της αξιολόγησης-κατηγοριοποίησης σχολείων και εκπαιδευτικών είναι υπόθεση όλων μας! 

Το Υπουργείο Παιδείας και η Διοίκηση παραπέμπει σε πειθαρχικά συμβούλια συναδέλφισσες και συναδέλφους (ΔΙΠΕ Κομοτηνής, ΔΙΔΕ Κιλκίς) χτυπώντας το δικαίωμα στην Απεργία για κάθε εργαζόμενο. Αντίστοιχα, ο Διευθυντής της ΔΙΔΕ Δ΄ Αθήνας ενημέρωσε με προσωπική επιστολή (21/08/24) τους/τις συναδέλφους/φισσες που συμμετέχουν στην Απεργία-Αποχή της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ από την Ατομική Αξιολόγηση ότι αν δεν συμμορφωθούν θα προχωρήσει στα προβλεπόμενα (παράγ. 4, 5 και 6 του άρθρου 56 του Νόμος 4823/2021). Την ώρα που γνωρίζουμε ότι στην περιοχή μας κλείνουν δεκάδες τμήματα και δημιουργούνται υπερπληθή τμήματα, προτεραιότητα της ΔΙΔΕ Δ΄Αθήνας είναι οι απειλές.

Ξεκαθαρίζουμε ότι οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι συμμετέχουν στις συλλογικές αποφάσεις της ΟΛΜΕ/ΑΔΕΔΥ/ΕΛΜΕ και στην απεργία-αποχή. Την αίτηση για την τελευταία, η οποία είναι σε πλήρη ισχύ και δεν έχει προσβληθεί δικαστικά, την επισυνάπτουμε. Η αίτηση αυτή να υπογραφεί απ’ όλους τους συναδέλφους και αυτή είναι η μοναδική απάντηση που στέλνουν οι συνάδελφοι στις απαράδεκτες απειλές του κ. Μάντζου.

Απαιτούμε από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ και τις ΔΔΕ να εκδώσουν τις διαπιστωτικές πράξεις για όλους/ες τους/τις νεοδιόριστους/ες.

Απαιτούμε από την ΔΙΔΕ Δ’ Αθήνας να παρθούν πίσω οι τελευταίες περικοπές τμημάτων!

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ υλοποιώντας τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ, συγκεντρώνει τα στοιχεία (όνομα/επώνυμο, πατρώνυμο, ΑΦΜ, ΔΟΥ και φωτοτυπία ταυτότητας) των συναδέλφων/ισσών που διορίστηκαν το 2020 και 2021 κατ΄ έτος και για τους οποίους δεν έχει εκδοθεί διαπιστωτική πράξη μονιμοποίησης. Η συλλογική αίτηση που έχει συνταχθεί με την ευθύνη της Ομοσπονδίας, πρέπει να υπογραφεί από τους/τις συναδέλφους/φισσες.

Προχωράμε σε μαζική παράταση διαμαρτυρίας, από κοινού με το κάλεσμα της ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας, την Τρίτη 27/08 στις 11.00 π.μ. στη ΔΙΔΕ Δ΄Αθήνας κατά την οποία θα επιδώσουμε την αίτηση στη Διοίκηση της ΔΙΔΕ Δ΄Αθήνας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« August 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search