• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Σύμβουλος Εκπαίδευσης - γονιός: «Έχει τον τρόπο να εκδιώξει δια παντός την εκπαιδευτικό από όλα τα σχολεία της Αθήνας»

October 16, 2024 102

«Έχει τον τρόπο να εκδιώξει δια παντός την εκπαιδευτικό από όλα τα σχολεία της Αθήνας» ήταν η απειλή που ξεστόμισε Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής στη Δ. Αττική με την ιδιότητα και του γονιού προς εκπαιδευτικό, σύμφωνα με καταγγελία του ΣΕΠΕ «Αθηνά». Ένα τέτοιο, ευτυχώς λεκτικό, περιστατικό αντιπαράθεσης μεταξύ εκπαιδευτικού και γονέα  συνέβη στο Γαλάτσι

«Ο ίδιος βέβαια δεν είχε τίποτα να πει για το φετινό πετσόκομμα των ωρών της παράλληλης στήριξης στο παιδί του και σε όλα τα παιδιά ούτε για τα χιλιάδες κενά και τις συμπτύξεις ούτε για την παραπέρα απαξίωση και εγκατάλειψη της ΕΑΕ, αφήνοντας στο απυρόβλητο την πολιτική των περικοπών», τονίζει ο ΣΕΠΕ στην καταγγελία του...

Αναλυτικά η καταγγελία του ΣΕΠΕ «Αθηνά»

Οι καθεστωτικές και παράνομες πρακτικές του Υπουργείου Παιδείας, ο αυταρχισμός, οι απειλές, οι διώξεις εκπαιδευτικών και τα πειθαρχικά, διότι "δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις" έχουν ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, ώστε στελέχη εκπαίδευσης και σύμβουλοι-επιθεωρητές να συμπεριφέρονται στα σχολεία και να απευθύνονται στους συναδέλφους με ύφος που θυμίζει τις πιο σκοτεινές εποχές στην ιστορία της εκπαίδευσης:

Γονέας μαθήτριας σε σχολείο του Γαλατσίου που υποστηρίζεται με παράλληλη στήριξη από συναδέλφισσα αναπληρώτρια, πρωταγωνίστησε σε περιστατικό έντασης και φωνασκίας μέσα στο χώρο της Διεύθυνσης του σχολείου και του γραφείου των εκπαιδευτικών, εκφράζοντας τη διαφωνία του, υποδεικνύοντας την παιδαγωγική προσέγγιση της στήριξης στο παιδί του και απαξιώνοντας μπροστά στο ίδιο το παιδί, αλλά και σε άλλα παιδιά και εκπαιδευτικούς, τόσο το σχολείο όσο κυρίως την εκπαιδευτικό της παράλληλης στήριξης προσβάλλοντάς την, ενώ δεν ήταν παρούσα.

Ο κύριος αυτός, όμως, που φέρει τον τίτλο του Συμβούλου Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής στη Δ. Αττική απείλησε, σε αυτό το κρεσέντο αυταρχισμού, ότι έχει τον τρόπο να εκδιώξει δια παντός την εκπαιδευτικό από όλα τα σχολεία της Αθήνας, ενώ το ίδιο επανέλαβε την επόμενη μέρα σε τηλεφώνημα που είχε με τη συνάδελφό μας.

Ο ίδιος βέβαια δεν είχε τίποτα να πει για το φετινό πετσόκομμα των ωρών της παράλληλης στήριξης στο παιδί του και σε όλα τα παιδιά ούτε για τα χιλιάδες κενά και τις συμπτύξεις ούτε για την παραπέρα απαξίωση και εγκατάλειψη της ΕΑΕ, αφήνοντας στο απυρόβλητο την πολιτική των περικοπών. Είναι μια θλιβερή φιγούρα του νεοεπιθεωρητισμού που προσχωρώντας στην άθλια τακτική του Υπουργείου επιχειρεί τη συκοφάντηση, τον εκφοβισμό και την εξόντωση μιας εκπαιδευτικού. Καταγγέλλουμε τη στάση του και του δηλώνουμε ότι όχι η συνάδελφός μας, αλλά ο ίδιος ως επιθεωρητής είναι ανεπιθύμητος στα σχολεία της Αθήνας.

Καλούμε την Α' Δνση και το 1ο ΠΕΚΕΣ να πάρουν σαφείς αποστάσεις από αυτές τις άθλιες απειλές, ειδάλλως θα θεωρήσουμε ότι έχουν την ανοχή και την ενθάρρυνσή τους και θα πράξουμε αναλόγως. Κάτω τα χέρια από τους εκπαιδευτικούς!

Τέλος, ας γνωρίζουν όλοι ότι η αναπληρώτρια συναδέλφισσα δεν είναι μόνη. Είμαστε όλοι μαζί της! Ως σύλλογος της παρέχουμε απόλυτη συνδικαλιστική και νομική κάλυψη και προστασία. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Η τρομοκρατία και οι απειλές δεν θα περάσουν!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« October 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search