• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Το ζεϊμπέκικο του Πατούλη και οι αποδιοπομπαίοι τράγοι

July 29, 2023 914
 - kosmodromio.gr
Το σκηνικό πρωθυπουργικής «αυστηρότητας» δε θα πρέπει να ξεγελά. Είναι πρόδηλο πως εντάσσεται σε επιχείρηση «απενοχοποίησης» του Κυριάκου Μητσοτάκη.
 Ακριβά μπορεί να πληρώσει ο Περιφερειάρχης Αττικής και υποψήφιος στις επικείμενες φθινοπωρινές εκλογές για το ίδιο αξίωμα, Γιώργος Πατούλης, το χτεσινοβραδινό ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο Ζάππειο στην έβδομη Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού.

Όχι, για τον χορό αυτόν καθ’ εαυτό, όσο για την ατυχή συγκυρία. Γιατί γεγονός είναι πως την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης επιδιδόταν σε χορευτικές φιγούρες, το ίδιο διάστημα χιλιάδες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Βόλου ζούσαν ένα πρωτόγνωρο δράμα πυρκαγιών, επικίνδυνων εκρήξεων σε αποθήκη πυρομαχικών του στρατού και βεβιασμένων απομακρύνσεων από τις εστίες τους.

Σε αυτή τη συγκυρία, ο Πατούλης έκανε τις γυροβολιές του με υπόκρουση ένα τραγούδι της Κατερίνας Στανίση, προκαλώντας (άμα τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των βίντεο από τα κινητά των 97 απόδημων Ελληνίδων) αμηχανία και ενόχληση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Περιφερειάρχης αναγκάστηκε λίγη ώρα μετά να αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook μία συγγνώμη για την ατυχή συγκυρία, αλλά το κακό είχε γίνει…

Τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά…

Σε ερώτηση αν ο Γιώργος Πατούλης εξακολουθεί να στηρίζεται από τη ΝΔ, συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν ότι «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Οι προθέσεις του πρωθυπουργού είχαν διαφανεί άλλωστε, νωρίτερα σήμερα, όταν τηλεφώνησε στον Νότη Μηταράκη, ο οποίος, επίσης εν μέσω δεκάδων πύρινων μετώπων, βρισκόταν σε οικογενειακές διακοπές στην Πάτμο. Το τηλεφώνημα αυτό υπήρξε μοιραίο καθώς προκάλεσε, εκ των πραγμάτων, την «παραίτησή» του.

Το σκηνικό πρωθυπουργικής «αυστηρότητας» που στήνεται από το Μέγαρο Μαξίμου δε θα πρέπει να ξεγελά καθώς είναι πρόδηλο πως εντάσσεται σε μία επιχείρηση «απενοχοποίησης» του Κυριάκου Μητσοτάκη από τα ολέθρια σφάλματα και τους κάκιστους χειρισμούς της κυβέρνησής του. Η προσπάθεια να τα φορτωθούν όλα διάφοροι αποδιοπομπαίοι τράγοι βγάζει μάτι. Ειδικά μετά το παρασκήνιο για την απογευματινή «παραίτηση» του Νότη Μηταράκη από τη θέση του υπουργού «Προστασίας του Πολίτη».

Είναι συνεπώς θέμα χρόνου να αποδειχθεί εάν ο Γιώργος Πατούλης θα είναι ο δεύτερος «αποδιοπομπαίος τράγος» ή το θέμα θα ξεχαστεί μέχρι την επόμενη «καταιγίδα».

 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search