• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε Κροάτες τουρίστες, αντί για χούλιγκαν!

August 09, 2023 693

 

 

Νέο φιάσκο για την κυβέρνηση και την ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας: Τουρίστες ήταν τελικά οι Κροάτες που προσήχθησαν, αναφορικά με τα τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ο 29χρονος Μιχάλης τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε έρευνες που έκανε η αστυνομία σε ξενοδοχείο στους Αμπελόκηπους εντοπίστηκαν άτομα που δεν είναι ανάμεσα στους 98 συλληφθέντες και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Ωστόσο μετά από σχετική έρευνα διαπιστώθηκε ότι τελικά ήταν απλά τουρίστες και αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ έπεσε νεκρός μετά από πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε από τους χούλιγκανς που έφτασαν με κομβόι ανενόχλητοι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια αν και η UEFA είχε απαγορεύσει την παρουσία φιλάθλων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο παιχνίδι ακριβώς λόγω του κινδύνου σοβαρών επεισοδίων.


Αναλυτικά το έγκυρο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας index.hr
«Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των Κροατών χούλιγκαν που συμμετείχαν στις ταραχές στην Αθήνα, μια ημέρα πριν αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πάνω από 90 οπαδών της Ντιναμό.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας υπήρξε έφοδος της αστυνομίας σε ξενοδοχείο στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας. Γύρω στις 12 έφτασε η είδηση ότι συνελήφθησαν 3 χούλιγκαν και αργότερα ο αριθμός έφτασε στους 9 συλληφθέντες.

Οι ελληνικές αρχές ανακοίνωσαν ότι οι χούλιγκαν κρύβονταν εκεί μετά τις μαζικές ταραχές και τις συλλήψεις το βράδυ της Δευτέρας.

Η ελληνική αστυνομία απέκλεισε το ξενοδοχείο και συνέλαβε τους τρεις αναφερόμενους χούλιγκαν. Υπήρξε, μάλιστα, φήμη, σύμφωνα με την οποία είχαν μαζί τους και πολεμοφόδια.

Ωστόσο, η είδηση αργότερα διαψεύστηκε πλήρως.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες στο ξενοδοχείο αποδείχθηκε πως ήταν απλοί τουρίστες, δεν είχαν μαζί τους όπλα και αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι. Οι χούλιγκαν, την ίδια στιγμή, αναζητούνται».

Πληροφορίες ότι είναι Ελληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη, μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Κροατίας

Την «ανεπίσημη» πληροφορία ότι ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή μπορεί να είναι Ελληνας μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της Κροατίας (στη φωτογραφία, επάνω, «Ανεπίσημες πληροφορίες από Αθήνα: Η αστυνομία έχει αποτυπώματα του δολοφόνου, είναι έλληνας υπήκοος» σημειώνει στον τίτλο της η κροατική vecernji.hr).

«Ανατροπή»

Με τίτλους «Ανατροπή» και «Είναι Ελληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη» προβάλουν το θέμα ψηλά στην ειδησεογραφία τους για τη στυγερή δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα κροατικά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε από την Αθήνα ο ρεπόρτερ του Dnevnik Nova TV, Marko Šepat.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search