• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

«Να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες δολοφονίας του Σεράζ Σιάζ, να μην υπάρχει καμία συγκάλυψη από την ΕΛΑΣ»

August 14, 2023 980

 

Στη δολοφονία του 23χρονου μετανάστη-εργάτη Σεράζ Σιάζ από το Πακιστάν, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Περισσό κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή.

Ο νεαρός άνδρας εργάζονταν σε λαϊκές αγορές και ξεκίνησε από το σπίτι του στα Άνω Πατήσια για να πάει να δουλέψει όταν κοντά στο σταθμό του Περισσού και στο γήπεδο της ΑΕΚ βρέθηκε μαχαιρωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΕΕΡΦΑ δέχτηκε επίθεση από ομάδα τεσσάρων ατόμων. Μάλιστα προσωπικά του αντικείμενα όπως το κινητό βρέθηκαν να είναι δίπλα του γεγονός γεγονός που σύμφωνα με την Κίνηση βάζει πολλά ερωτηματικά για τα κίνητρα τους. «Ήταν ένα ρατσιστικό καρτέρι θανάτου και όχι μεμονωμένο περιστατικό» σημειώνει.

Το περιστατικό φέρνει στην μνήμη «την δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν από τους Χρυσαυγίτες Στεργιόπουλο και Λιακόπουλο στις 17/1/2013 στα Πετράλωνα όταν και αυτός έφυγε χαράματα για να πάει να δουλέψει σε λαικές» σημειώνει η ΚΕΕΡΦΑ υπενθυμίζοντας πως «στην ίδια περιοχή, στην ίδια διαδρομή, δίπλα από τις γραμμές του ΗΣΑΠ, διαχρονικά αρκετοί μετανάστες που εργάζονταν σε λαϊκές δέχτηκαν επιθέσεις από περιπολίες ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής παλιότερα αλλά και πιό πρόσφατα από φασιστοειδή που δρούσαν οργανωμένα στην ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα στον Κόκκινο Μύλο είχαμε μαχαίρωμα μετανάστη στο δρόμο από οργανωμένη ομάδα φασιστοειδών. Είχαμε επίσης τις επιθέσεις των φασιστών της ΠΡΟΠΑΤΡΙΑ σε βάρος μελών της ΚΝΕ  και  της ΚΕΕΡΦΑ».

Η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «η ΕΝΟΤΗΤΑ» κρούει το κώδωνα του κίνδυνου καθώς δύο μέρες πριν στο Περιστέρι υπήρξε επίθεση ομάδας φασιστών με μαχαίρια σε βάρος Πακιστανών μεταναστών.

«Οι φασίστες  έχουν αποθρασυνθεί από την είσοδο των Σπαρτιατών του Κασιδιάρη στη Βουλή και την εξαγγελία συμμετοχής του ως υποψήφιου για τον Δήμο της Αθήνας. Και  βέβαια   από την ανοχή της κυβέρνησης και της Αστυνομίας στη δράση των φασιστών, με τους ναζί να αλωνίζουν δολοφονώντας τον Μιχάλη Κατσουρή στην Ν.Φιλαδέλφεια. Απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες δολοφονίας του Σεράζ Σιάζ, να μην υπάρχει καμία συγκάλυψη από την ΕΛΑΣ» καταλήγει η ΚΕΕΡΦΑ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search