• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Απίστευτη ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο!

August 20, 2023 648

 γράφει ο Γιώργος Σόφης

Για περισσότερες από 20 ώρες βρέθηκαν αποκλεισμένοι οδηγοί στο τμήμα της εθνικής οδού από Ελευσίνα προς Κόρινθο, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε βυτιοφόρο που μετέφερε υγραέριο. Αναμφισβήτητα ένα τέτοιο γεγονός ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, αφού αν γινόταν έκρηξη του αερίου τότε η καταστροφή θα ήταν πολύ μεγάλη.

Δεν θα σχολιάσουμε τα αναγκαία μέτρα της πυροσβεστικής για να αντιμετωπιστεί ένα τέτοιο γεγονός. Αξίζει όμως να σχολιάσουμε το κυκλοφοριακό κομφούζιο που προκλήθηκε εξαιτίας της αλλοπρόσαλλης στάσης της αστυνομίας στη διαχείριση της κυκλοφορίας. Παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή έγινε αντιληπτό ότι επρόκειτο για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν σταμάτησε την κυκλοφορία, αλλά άφηνε τους οδηγούς να κινούνται προς το μέρος του ατυχήματος, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές πολλών χιλιομέτρων που έφταναν πολύ μακριά απ’ την Κόρινθο και φυσικά αρκετά μακριά απ’ την Ελευσίνα.

Η πρωτοφανής αυτή γκάφα της κυβέρνησης είναι ένα ακόμα επεισόδιο σε όλα τα απίστευτα γεγονότα που διαδραματίζονται στη χώρα. Μετά το έγκλημα των εκατοντάδων προσφύγων που πνίγηκαν ανοιχτά της Πύλου, μετά τις πυρκαγιές που κατέκαψαν τη Ρόδο και τη Μαγνησία, μετά την έκρηξη στο στρατόπεδο πυρομαχικών στη Νέα Αγχίαλο, μετά τα εγκληματικά γεγονότα με τους χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήρθε τώρα ένα ακόμα σοβαρό γεγονός να προστεθεί στην ατελείωτη αλυσίδα των εγκληματικών κυβερνητικών λαθών. Η πρωτοφανής αδιαφορία των κυβερνητικών αξιωματούχων, η πρωτοφανής διάλυση όλων των κρατικών μηχανισμών, συνθέτει μία εικόνα ιδιαίτερα επικίνδυνη για την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο πρωθυπουργός της χώρας συνεχίζει αμέριμνος την ανέφελη πορεία του, αφού στην πραγματικότητα δεν νοιώθει καμία πίεση τόσο απ’ τα κοινοβουλευτικά κόμματα όσο και απ’ τις κοινωνικές δυνάμεις. Έτσι το σκηνικό που διαμορφώνεται προσωρινά σήμερα στην κοινωνία είναι μια κατάσταση αφασίας. Όλοι γκρινιάζουν για την ακρίβεια, για την έλλειψη ελεύθερων παραλιών και διάφορα άλλα συμβαίνοντα. Τελικά η κυβέρνηση καταφέρνει έστω και προσωρινά να απορροφά όλους τους κοινωνικούς κραδασμούς. Όμως ό,σο και αν φαίνεται πανίσχυρη καθώς έχει και την πλήρη υποστήριξη όλων των ΜΜΕ, τελικά είναι βέβαιο ότι η κατάσταση της αδράνειας και της επιφανειακής αδιαφορίας θα ανατραπεί και τότε η κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά σε μεγάλες κινητοποιήσεις που θα απαιτούν απαντήσεις και λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του λαού.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search