• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Εκβιασμοί της ΝΔ Εκβιασμοί της ΝΔ

Το παιχνίδι των εκβιασμών φέρνει τα «καλύτερα» αποτελέσματα

October 14, 2023 889
 
Αν δεν μας ψηφίσετε, μαύρο φίδι που σας έφαγε. Ούτε αποζημιώσεις θα πάρετε, ούτε έργα θα γίνουν!
 
 

Το «σίριαλ» των εκβιασμών της κυβέρνησης Μητσοτάκη παίχτηκε λίγες μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, τον Ιούνιο του 2023, όπως φάνηκε πέτυχε και γιατί όχι να μην ξαναπαιχτεί;

 

Άλλωστε, όλοι θυμόμαστε (πιστεύω) την κα. Ντόρα Μπακογιάννη καθισμένη σε μια καρέκλα και γύρω της κάτοικοι της Ροδόπης, να την ακούν αποσβολωμένοι να τους λέει «Θέλω τη βοήθεια και τη στήριξη σας, διότι εάν εσείς δεν με στηρίξετε, εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω άλλο. Σας το λέω ξεκάθαραΨηφίσατε το ΣΥΡΙΖΑ και φέρατε σε δύσκολη θέση όλους αυτούς που έδιναν μάχη στην Αθήνα για τα διάφορα θέματα της μειονότητας. Εγώ δηλαδή τώρα τι να κάνω; Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Αυτό είναι το μήνυμα που ήρθα να σας πω»».

Βίντεο βγήκαν στη δημοσιότητα, τα γράψαμε και εμείς, ρουθούνι δεν άνοιξε όπως φάνηκε και φυσικά τα γνωστά αγαπημένα ΜΜΕ έμειναν για ακόμα μια φορά αμέτοχα και τυφλά στον σκοπό τους. Έτσι, το παιχνίδι των εκβιασμών όχι μόνο πέτυχε το σκοπό του, αλλά επαναλαμβάνεται 4 μήνες μετά, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, όπως μετά λύπη μας διαπιστώνουμε.

Η ΝΔ δεν θέλει να χάσει κανέναν αγώνα, αυτό φαίνεται ολοφάνερα και φυσικά εργαλειοποιεί τον πόνο των πολιτών για να πετύχει τον σκοπό της.

Από τη μια, είχαμε τους κατοίκους μουσουλμανικής μειονότητας της Ροδόπης, οι οποίοι «έπρεπε» να ψηφίσουν τη ΝΔ, εάν ήθελαν να έχουν τα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες πολίτες και τώρα έχουμε τους Θεσσαλούς, που «πρέπει» να ψηφίσουν τον κ. Αγοραστό, για να πάρουν τις αποζημιώσεις από τις καταστροφικές πλημμύρες και να «μαυρίσουν» τον κ. Ρούσσο οι δημότες του Χαλανδρίου, εάν θέλουν να έχουν ευκαιρίες για επόμενα ΕΣΠΑ…

 

Έτσι λοιπόν, οι κ. Αυγενάκης και Γεωργιάδης, δεν δίστασαν να επαναλάβουν το παιχνίδι των εκβιασμών προς τους πολίτες, που πρώτη ξεκίνησε η κα. Μπακογιάννη και γιατί όχι, δεν τους βγήκε σε καλό άλλωστε;

«Όπως ανακοίνωσα ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαδικασία αλλεπάλληλων μέτρων που ξεκινούν από τις προκαταβολές της Κρατικής Αρωγής, τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ και τα πρόσθετα μέτρα στήριξης του ΥπΑΑΤ,  στην εφαρμογή των οποίων είναι αναγκαία η συνδρομή της Περιφέρειας. Κι εμείς ως αρμόδιο υπουργείο για τους αγρότες υπολογίζουμε, κ. Περιφερειάρχα,  στη συμβολή σας για την ταχύτητα υλοποίησής τους. Άλλωστε η εμπειρία και η γνώση του εγγυάται την γρήγορη και ανεμπόδιστη και χωρίς γραφειοκρατικά κωλύματα, εφαρμογή των δράσεων και πρωτοβουλιών που έχουμε αναλάβει. Δεδομένων των εκλογών της Κυριακής, το αποτέλεσμα της κάλπης είναι ευνόητο ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταχύτητα και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που μόλις εξαγγείλαμε» δήλωσε ο κ. Αυγενάκης, υποστηρίζοντας τον κ. Αγοραστό στις 11 Οκτωβρίου 2023.

 

«Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την Ανταρσύα δια του κ. Ρούσσου. Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου. Ο Δήμος αυτός θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης εάν για τα επόμενα 5 χρόνια μείνει με αυτόν τον Δήμαρχο. Ως βουλευτής Βορείου Τομέα έχω ευθύνη να πω στους συμπολίτες μου την αλήθεια. Η στήριξη του κ. Χάρη Ρώμα στην κα Κρίστη Αγαπητού δίνει μία ευκαιρία στο Χαλάνδρι να γυρίσει σελίδα και να διασωθεί από την παρακμή. Πρέπει να κάνουμε αγώνα αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν να πετύχουμε την μεγάλη ανατροπή εκεί. Για το καλό του Χαλανδρίου η κα Αγαπητού πρέπει να εκλεγεί Δήμαρχος την Κυριακή» έγραψε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης στο Χ στις 11 Οκτωβρίου 2023.

Λίγες μέρες, λίγες ώρες πριν από την κάλπη και ο αγώνας των εκβιασμών καλά κρατεί, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, αυτή είναι η Ελλάδα 2.0!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search