• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Γίνε «ρουφιάνος» και κέρδισε πλούσια δώρα!

November 05, 2023 807

ΠΗΓΗ:   - kosmodromio

Όταν η ανικανότητα της κυβέρνησης σε μετατρέπει σε χαφιέ, τότε ξέρεις τι σε περιμένει...

Πόσοι θυμάστε τη γραμμή 1142; Αυτή, που τηλεφωνούσαν όσοι ήθελαν να «καρφώσουν» τους συμπολίτες τους το μακρινό 2019, επειδή κάπνιζαν μέσα σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, όπως καφετέριες και μαγαζιά;

Πόσοι θυμάστε την κυβέρνηση να «συμβουλεύει» τους πολίτες να «καρφώνουν» τηλεφωνικά στην Άμεση Δράση τους συμπολίτες του, στις αρχές του 2020 και στις αρχές του ξεσπάσματος του κορονοϊού, επειδή άνοιγαν τα μαγαζιά τους;


Ε τώρα, το 2023, η κυβέρνηση έρχεται με ένα νέο σχέδιο, πιο εξελιγμένο και σου προσφέρει εκτός από την ικανοποίηση του «χαφιεδιλίκι» και χρηματικό μπόνους. Προλάβετε, Προλάβετε!

Έως 3.000 ευρώ λοιπόν, θα μπορεί να κερδίσει κάποιος στο κυνήγι των πλαστών αποδείξεων! Και τι σημαίνει αυτό; Ο πολίτης θα μπαίνει στην εφαρμογή e-appodixi και θα καταγγέλλει επωνύμως περιπτώσεις «μαϊμού» αποδείξεων, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα εφαρμοστεί και για όσους καταγγέλλουν περιπτώσεις φοροδιαφυγής, λαθρεμπορίου και διαφάνειας στην νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, η οποία άνοιξε για τους πολίτες χθες Δευτέρα (30/10).


Η εφαρμογή μπορεί να μετρά μόλις λίγες ώρες, ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, περισσότεροι από 215.000 φορολογούμενοι την έχουν εγκαταστήσει στο κινητό τους με τις καταγγελίες, που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για αποδείξεις να υπερβαίνουν τις 135.000 εκ των οποίων 75.000 είναι ανώνυμες και 55.000 επώνυμες!

Πόσο πιο τραγικό μπορεί να γίνει το προφίλ της κυβέρνησης της ΝΔ απέναντι στον πολίτη και τη δημοκρατία; Πόσα ακόμα τεχνάσματα θα χρησιμοποιήσει, με σκοπό να καλύψει τη δική της ανικανότητα, εργαλειοποιώντας τον ίδιο τον πολίτη, δημιουργώντας ένα κλίμα ανθρωποφαγίας;


Προφανώς, η κυβέρνηση αδυνατεί να δημιουργήσει ελεγκτικούς μηχανισμούς, με σκοπό να εντοπίζονται οι πλαστές αποδείξεις και τι πιο εύκολο, από να το αφήσει στις πλάτες των πολιτών «Γίνε εσύ ο ρουφιάνος και θα σε ανταμείψω με παραδάκι». Όπως αποδεικνύεται, πρόκειται για μια πάγια τακτική της κυβέρνησης εδώ και χρόνια με τους πολίτες να διχάζονται για ακόμα μια φορά.

Μερικά σχόλια πολιτών στο άκουσμα αυτής της είδησης:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search