Ο 17χρονος εκείνη την ημέρα οδηγούσε το μηχανάκι της μητέρας του. Όπως είπε, τούς σταμάτησε η Αστυνομία ενώ βρισκόταν μαζί με τους φίλους του, ζητώντας του να πάνε στο τμήμα, «για να δει τι θα γίνει», όπως είπε η ίδια.

«Δεν σου λέω μαμά, γιατί θα με σκοτώσουν»

Το παιδί αρνήθηκε, σύμφωνα με όσα λέει η μητέρα του, να πάει στο αστυνομικό τμήμα με αποτέλεσμα να πάει ο θείος του και αδερφός της γυναίκας, να τον πάρει από το σπίτι για να μεταβούν στην υπηρεσία. Στο εν λόγω κτίριο καταγγέλλεται πως το παιδί έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς, οι οποίοι φέρεται να τον απείλησαν πως εάν αποκαλύψει οτιδήποτε, θα σκοτώσουν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του, σύμφωνα με το Σταρ.

«Έφαγε ξύλο γιατί δεν »έδωσε» κανέναν»

«Εγώ έλειπα στην Αθήνα για πολύ σοβαρούς, ιατρικούς λόγους και ο μικρός πήρε το μηχανάκι μου. Είχε πάει βόλτα με δύο φίλους του, τον σταμάτησε η αστυνομία για έλεγχο και του είπαν να πάνε στο τμήμα και θα δεις τι θα γίνει. Πηγαίνοντας για το Τμήμα, μπροστά ο γιος μου με το μηχανάκι, πίσω το περιπολικό, βρήκε την ευκαιρία και κατέβηκε για να πάει στο σπίτι, γιατί φοβήθηκε» είπε αρχικά η μητέρα του.

«Με πήρε η αστυνομία τηλέφωνο και μου είπε ότι πρέπει να πείτε στον γιο σας να πάει στο τμήμα. Πήρα τον γιο μου τηλέφωνο και μού είπε πως φοβάμαι να πάω, πρέπει να πάω; Εγώ φοβάμαι, θα πάρω τον θείο σου τηλέφωνο, τον αδερφό μου να έρθει να σε πάρει αυτός» συνέχισε η μητέρα του.

«Μου λέει ντάξει, μαμά. Και έτσι έγινε, τον πήρε ο αδερφός μου από το σπίτι και πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Με παίρνει τηλέφωνο ο αδερφός μου και μού είπε πως άφησα το παιδί στο σπίτι. Παίρνω τον γιο μου τηλέφωνο και τον άκουσα να κλαίει. Τον ρώτησα τι έγινε, δεν μού έλεγε. Δεν σου λέω μαμά, γιατί θα με σκοτώσουν» πρόσθεσε για την καταγγελία σε βάρος των αστυνομικών.

«Τον χτύπησαν, τον ρώτησαν ποιοι ήταν οι άλλοι δύο με τα μηχανάκια, αυτός απάντησε πως δεν θέλει να πει και στη συνέχεια τον ρώτησαν ποια παιδιά έχουν δίπλωμα. Μόλις μπήκαν με τον αδερφό μου στο Τμήμα είπαν τόσο ο ίδιος όσο και ο θείος του καλησπέρα, με τον υποδιοικητή του τμήματος να τους βρίζει. Τους πήραν το κίνητο και μετά πήραν τον γιο μου και τον πήγαν μόνο του στο γραφείο, θα έπρεπε να ήταν παρών και ο αδερφός μου. Έγινε ό,τι έγινε στο γραφείο, αλλά δεν ήταν ματωμένος ο γιος μου».

«Τον ρώτησε ο αδερφός μου εάν τον χτύπησαν και τού απάντησε τρομαγμένο πως εάν βγεις από εδώ μέσα και πεις οτιδήποτε συνέβη, θα σκοτώσουμε εσένα και την οικογένειά σου. Το παιδί έχει σημάδια. Έφαγε ξύλο γιατί δεν κατέδωσε κανέναν» τόνισε η μητέρα του.