• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αποφάσισαν κλιμάκωση οι αγρότες: Κατεβαίνουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα

February 15, 2024 631


Η 15μελής επιτροπή των αγροτών στέλνει μήνυμα για κλιμάκωση του αγώνα μέχρι να ικανοποιηθούν τα αγροτικά αιτήματα.
Αποφάσισαν οι αγρότες: Κατεβαίνουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα

Συλλαλητήριο στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους αποφάσισαν οι αγρότες στην κεντρική σύσκεψή τους στη Νίκαια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κάθοδος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Η 15μελής επιτροπή στέλνει πανελλαδικά το μήνυμα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Τα μέτρα που παρουσιάσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου δεν ικανοποίησαν τους αγρότες και οι φωνές για συνέχιση κινητοποιήσεων με συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων και τελειών ενισχύθηκαν.
Πλέον οι αγρότες σχηματίζουν ένα ενιαίο μέτωπο και ετοιμάζονται να κατέβουν στην Αθήνα. Το Thesstoday αναφέρει πως το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα αν και αρχικά οι συζητήσεις ήταν για διαδήλωση χωρίς τρακτέρ, τελικά αποφασίστηκε το συλλαλητήριο να πραγματοποιηθεί με τα αγροτικά οχήματα. Από πολλές περιοχές - ειδικά από τη Βόρεια Ελλάδα - θα ναυλωθούν λεωφορεία, όπως ακριβώς συνέβη και στη μαζική κινητοποίηση στην Agrotica, στη Θεσσαλονίκη.

Κινητοποιήσεις αγροτών σε όλη την Ελλάδα

Σε νέες κινητοποιήσεις με συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων προχώρησαν οι αγρότες μία ημέρα πριν από την πανελλαδική συνεδρίαση των εκπροσώπων των μπλόκων. 

Στην Καρδίτσα οι αγρότες προχώρησαν στο κλείσιμο της Εθνικής Οδού. Σε δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι του κλάδου επέμειναν στα αιτήματά τους και δήλωσαν αποφασισμένοι για κλιμάκωση του αγώνα.

Να σημειωθεί ότι στο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα ακούστηκαν συνθήματα συμπαράστασης στον αγώνα των εκπαιδευτικών, όπως: "Στα μπλόκα - στα μπλόκα της αγροτιάς να σπάσεις της κυβέρνησης ο τσαμπουκάς", "Αγρότες, νεολαία, εκπαιδευτικοί αυτή η πολιτική μπορεί να ανατραπεί" κ.α.  

Από την άλλη πλευρά η συνδικαλιστική γραφειοκρατία σε ΓΣΣΕ - ΑΔΕΔΥ και άλλες ομοσπονδίες αντί για συμπαράσταση και κλιμάκωση των αγώνων παραπέμπει στην απεργία της 28ης Φλεβάρη!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search