• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Εκδήλωση ενάντια στις διώξεις Πέμπτη 25/4 στη Νομική

April 16, 2024 75

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

Προεπισκόπηση εικόνας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 09/4 η προγραμματισμένη σύσκεψη των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων & Κινήσεων-Συλλογικοτήτων και Κινήσεων Γειτονιάς.

Βασικό κομμάτι της συζήτησης ήταν οι σκέψεις για το πώς θα συνεχίσει να αναδεικνύεται το ζήτημα των διώξεων και να ανοίγει και σε άλλους χώρους. Αυτό συνυπολογίζοντας την κλιμάκωση της βιομηχανίας διώξεων με την προσθήκη και άλλων αγωνιστών στην μαύρη λίστα των διώξεων, αλλά και με την απόλυση του Δ. Αντωνίου με εντολή του Πρύτανη του ΕΚΠΑ.

Επίσης συζητήθηκε και η προπαγάνδιση, η προετοιμασία και η οργάνωση της εκδήλωσης που έχει αποφασιστεί για τις 25/4 στις 18:00 στη Νομική

Σε αυτή την κατεύθυνση θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες η αφίσα που θα κολληθεί σε σημεία της Αθήνας και του Πειραιά. Επίσης θα διακινηθεί και πρόσκληση που θα διακινηθεί στα ΜΜΕ αλλά και προς τα σωματεία και τους συλλόγους για την στήριξή τους (όσοι δεν έχουν ήδη στηρίξει) στην εκδήλωση. Αποφασίστηκε επίσης να βγει σύντομη προκήρυξη κάλεσμα που θα μοιραστεί πλατιά στις απεργιακές συγκεντρώσεις της 17ης Απριλίου.

Αποφασίστηκε επίσης επόμενο βήμα μετά την εκδήλωση να είναι μια αντίστοιχη κεντρική συγκέντρωση και διαδήλωση την Πέμπτη 23/5 στα Προπύλαια.

Κομμάτι της συζήτησης ήταν οι εξελίξεις με την απόλυση του Δ. Αντωνίου καθώς μεταφέρθηκε κλίμα από την συζήτηση της Επιτροπής. Τονίστηκε επίσης η ανάγκη να απλώσουν σε διάφορες περιοχές τέτοιες πρωτοβουλίες ενάντια στις διώξεις, αλλά και η αποφασιστικότητα που πρέπει να δείξουμε στην συνέχιση του αγώνα κόντρα στην τρομοκρατία, την καταστολή και τις απειλές.

Συναγωνιστές ενημέρωσαν για πρωτοβουλίες που παίρνονται για συσκέψεις και εκδηλώσεις με παρόμοιο περιεχόμενο. Τονίστηκε η ανάγκη να διακινηθούν τα ψηφίσματα αλληλεγγύης στους διάφορους διωκόμενους. Άλλωστε η δίκη των αγωνιστών της ΟΡΜΑ είναι στις 23/5, όπως το επόμενο διάστημα θα είναι και η δίκη για το Σωματείο Εργαζομένων στον όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Επόμενο ραντεβού μετά την εκδήλωση της 25/4 για να οργανωθούν τα επόμενα βήματα είναι η Τρίτη 14/5 στις 18:30 στο 3ο ΓΕΛ Πειραιά (Μαυρομιχάλη 14, Πειραιάς)

Καλούμε κάθε συλλογικότητα-πρωτοβουλία-κίνηση και αγωνιστή/στρια να συντονιστούμε και να δράσουμε από κοινού για να καταγγελθεί πλατιά η βιομηχανία συνδικαλιστικών και πολιτικών διώξεων και να απαιτηθεί να παρθούν όλες πίσω.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ & ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search