• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Σημαντική νίκη: Δεν πέρασε η εκδικητική απόλυση του Δ. Αντωνίου από το ΕKΠΑ!

May 10, 2024 415

Δεν πέρασε η πρωτοφανής εκδικητική απόφαση απόλυσης, για συνδικαλιστικούς λόγους, του Δ. Αντωνίου που εργαζόταν ως συμβασιούχος διοικητικός υπάλληλος επί 19 χρόνια στο ΕΚΠΑ και είναι μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η σύμβαση του ανανεώθηκε παρά τις διαδικασίες που είχαν κινηθεί για οριστική παύση της σύμβασης του. Ο Δ.Α. στοχοποιήθηκε από τις πρυτανικές αρχές και την κυβέρνηση ως «υπαίτιος» για την πτώση του σέρβερ και τη διακοπή των εξετάσεων εν μέσω μαζικών φοιτητικών καταλήψεων στο ίδρυμα. Οι πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον του κινήθηκαν γιατί τόλμησε να εκφράσει δημόσια, ως συνδικαλιστικός εκπρόσωπος, την αντίθεση της πανεπιστημιακής κοινότητας ενάντια στο νόμο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια κατά τη διάρκεια συλλογικής διαμαρτυρίας. Η ανάκληση της οριστικής παύσης αναδεικνύει την αξία της ευρείας αλληλεγγύης που εκδηλώθηκε στο πρόσωπό του και των δυναμικών κινητοποιήσεων όλου του περασμένου διαστήματος.

Όπως τόνισε ο ίδιος στο Πριν απέναντι στην καταστολή, «ένας δρόμος υπάρχει, η συλλογική αντίδραση, με κάθε τρόπο και κάθε μέσο».

ΠΗΓΗ: prin.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search