• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Συνάντηση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κερκυραίων Αττικής με τον Περιφερειάρχη

August 13, 2024 536

 

Tον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής «Ιωάννης Καποδίστριας», δέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΠΙΝ.

Ο κ. Τρεπεκλής είχε την ευκαιρία να κάνει μια συζήτηση ευρέος φάσματος με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιάννη Παργινό, όπως και με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αναφορικά με θέματα που απασχολούν διαχρονικά, όπως το οδικό δίκτυο, η διαχείριση των απορριμμάτων, τα προβλήματα στην ύδρευση κ.α.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων τόνισε ότι η Περιφέρεια θα βρίσκεται στο πλευρό των απόδημων Κερκυραίων και Επτανήσιων γενικότερα, καθώς αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για την ανάπτυξή της.

«Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά όταν υποδεχόμαστε τους απόδημους Επτανήσιους στην πατρίδα τους, εν προκειμένω τους Κερκυραίους από την Αττική. Τους αγαπάμε και τους χρειαζόμαστε, διότι μας δίνουν δύναμη και έμπνευση. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι Επτανήσιοι που μεγαλουργούν μακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα τους και αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύτιμοι για εμάς προκειμένου η Περιφέρειά μας να μπορέσει ν’ αναπτυχθεί και να προβληθεί παντού μεγαλώνοντας έτσι τόσο το κύρος της, όσο και το τουριστικό της αποτύπωμα», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

Από τη δική του πλευρά ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής «Ιωάννης Καποδίστριας», Γιάννης Παργινός, υπογράμμισε το θερμό κλίμα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στη μακροχρόνια φιλία που τον συνδέει με τον Γιάννη Τρεπεκλή.

Ο κ. Παργινός τόνισε ότι ο Περιφερειάρχης άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματα που απασχολούν τους απόδημους Κερκυραίους δείχνοντας πλήρη κατανόηση, αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον, ώστε η Περιφέρεια να προσφέρει λύσεις στο μέτρο των δυνατοτήτων της και πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι βρήκαμε πλήρη κατανόηση από τον Περιφερειάρχη. Το επόμενο διάστημα θα είμαστε σε επαφή, προκειμένου να έχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα τη δυνατότητα ν’ ασχοληθούμε από κοινού με τα προβλήματα που μας απασχολούν διατηρώντας μια διαρκή και κυρίως παραγωγική επικοινωνία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παργινός.

Όπως επισήμανε, εξάλλου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων υποσχέθηκε ότι στην πρώτη ευκαιρία θα παρακολουθήσει δια ζώσης στην Αθήνα κάποια από τις επόμενες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Σ.Κ.Α.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« August 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search