• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Το τσιφτετέλι της υφυπουργού ενώ καιγόταν η Αττική!

August 22, 2024 573

Την ώρα που η φωτιά στην Αττική έκαιγε με τρομερούς ρυθμούς, η υφυπουργός Ανάπτυξης, Ζωή Ράπτη, βρισκόταν στην Αστυπάλαια, όπου απολάμβανε τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η διασκέδαση της ανεμελης υφυπουργού δεν θα είχε απολύτως τίποτα το μεμπτό και δεν θα ήταν καν άξια δημοσιογραφικής αναφοράς, εάν το περιστατικό δεν λάμβανε χώρα μόλις λίγες ώρες μετά την πρωτοφανή ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού που «κατάφερε» μία φωτιά από τον Βαρνάβα να κάψει το μισό λεκανοπέδιο, μέχρι και το μισό Χαλάνδρι, στοιχίζοντας και τη ζωή σε μία εργαζόμενη γυναίκα.

Υπό το πρίσμα αυτό, το «μία είναι η ουσία» που χόρευε η υφυπουργός μαζί με όλους τους επιβάτες της κρουαζιέρας είναι σαφώς προτιμότερο από το να χόρευε το έτερο λαϊκό άσμα «κάφτε τα όλα μην μείνει τίποτα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Dnews το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης 13 Αυγούστου, μία μόλις μέρα μετά την πυρκαγιά και πριν αυτή τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, σε ένα από τα σκάφη που κάνουν κρουαζιέρα στις δυσπρόσιτες παραλίες της Αστυπάλαιας. Η υφυπουργός Ανάπτυξης σύμφωνα με τους πληροφοριοδότες μας επιβιβάστηκε στο σκάφος που αριθμούσε περίπου 50 επιβαίνοντες, μαζί με μία ακόμα φίλη της και με την παρέα μίας αιρετής από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Λίγο η μουσική, λίγο το τσίπουρο και το ούζο που έρεε άφθονο στο πλοίο, η βαρκάδα μετατράπηκε σε πλεούμενο πάρτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο ντοκουμέντο

 

Η διασκέδαση και η χαλάρωση δεν είναι έννοιες απαγορευμένες στην πολιτική. Προφανώς, ούτε και για τα μέλη της κυβέρνησης που έχουν κάθε δικαίωμα ως άνθρωποι και να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν στις διακοπές τους.
Απαγορευμένη ωστόσο στην πολιτική είναι – ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι – η έλλειψη ενσυναίσθησης.

Σιγή ιχθύος τηρεί η κυβέρνηση μετά το αποκαλυπτικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Dnews, στο οποίο εμφανίζεται η υφυπουργός Ανάπτυξης, Ζωή Ράπτη, να χορεύει τσιφτετέλι πάνω σε σκάφος στην Αστυπάλαια, την ώρα που η φωτιά η οποία έπληξε την Αττική συνέχιζε το καταστροφικό της πέρασμα, φθάνοντας μέχρι το Χαλάνδρι.

«Γλέντι» (και) στο Twitter

«Γλέντι» στήθηκε και στο X με αφορμή το τσιφτετέλι της Ζωής Ράπτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« August 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search