• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για ενοικίαση σπιτιού ή φιλοξενία

September 05, 2024 230

ΕΛΜΕ Κέρκυρας                     

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για ενοικίαση σπιτιού ή φιλοξενία

Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες

τη φετινή χρονιά ένας σημαντικός αριθμός νεοδιόριστων συναδέλφων/συναδελφισσών διορίστηκε στην Κέρκυρα και θα ακολουθήσουν και οι συνάδελφοι αναπληρωτές. Ο εξευτελιστικός μισθός του/της νεοδιόριστου/-της (776 ευρώ), τα πανάκριβα ενοίκια, η ακρίβεια που καλπάζει δημιουργούν ασφυκτικές συνθήκες, συνθήκες κυριολεκτικά εξαθλίωσης, ιδιαίτερα για όσους/όσες αναγκαστικά διατηρούν και 2ο σπίτι, για οικογενειακούς λόγους. Για το λόγο αυτό, παράλληλα με τις διεκδικήσεις μας, τους αγώνες μας (αύξηση των μισθών (άμεσα 20%) και την επιστροφή των δώρων, απόδοση άμεσα επιδόματος στέγασης 300 ευρώ και αξιοποίηση κατοικιών, κτιρίων ή ξενοδοχείων που μπορούν να στεγάσουν εκπαιδευτικούς, με ευθύνη του Κράτους και των τοπικών αρχών και μέχρι να γίνουν πράξη τα παραπάνω, δείχνουμε την αλληλεγγύη μας βοηθώντας τους συναδέλφους να βρουν κατοικία!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ καλεί κάθε ενδιαφερόμενο/η που μπορεί να προσφέρει σπίτι προς ενοικίαση και επιθυμεί, να το δηλώσει στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/dhqbXxpV2vtxF9bw7 ώστε να διατεθούν σε νεοδιόριστους συναδέλφους/συναδέλφισσες. Επίσης καλεί κάθε συνάδελφο που έχει τη δυνατότητα και το επιθυμεί, να φιλοξενήσει για λίγες ημέρες συναδέλφους/συναδέλφισσες, μέχρι την οριστική τοποθέτησή τους σε σχολείο (στον ίδιο σύνδεσμο).

Οι νεοδιόριστοι συνάδελφοι/συναδέλφισσες μπορούν να εκδηλώνουν ενδιαφέρον στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/pBfF7YEeZHhVhiV98 :

Γι' αυτό όποια/ος συναδέλφισσα/ος ή φίλος γονιός, κάτοικος των δήμων της Κέρκυρας, ξέρει ανοίκιαστα σπίτια, κάνουμε παράκληση να μπει στις παραπάνω φόρμες ή να στείλει ένα email στην ΕΛΜΕ Κέρκυρας -This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.- ή sms  στο κινητό του Προέδρου 6944441267 και του Γραμματέα, 6936520737 και θα το στέλνουμε αμέσως σε όλα τα σχολεία και στα email των συναδέλφων που το Δ.Σ. έχει στη διάθεσή του,  με την παράκληση να κοινοποιείται σε όλους, για να βοηθήσουμε τους νέους συναδέλφους μας, στην εγκατάστασή τους.

Αυτή η διαδικασία αλληλοενημέρωσης επείγει, διότι αφορά πολύ κόσμο, και χρειάζεται να συνεχιστεί όλον τον χρόνο καθώς η ροή προσέλευσης των αναπληρωτών συναδέλφων είναι συνεχής.

Παράλληλα, η ΕΛΜΕ Κέρκυρας, διεκδικεί και αγωνιστικά τη λύση στα παραπάνω προβλήματα και στέκεται δίπλα σε κάθε συνάδελφο/ισσα. Κανείς μόνος/η!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search