• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Τα σωματεία δεν είναι "κοινωνικοί εταίροι" - Προτείναμε κινητοποίηση διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ για την επίσκεψη της Υφ. Παιδείας

September 11, 2023 478

Δήλωση της Ενότητας Αντίστασης Ανατροπής  στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά

Τα σωματεία δεν είναι "κοινωνικοί εταίροι", ούτε συνομιλητές των εκπροσώπων της αντιλαϊκής πολιτικής. Ως ΕΑΑ προτείναμε κινητοποίηση διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ για σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη, στις 5 μ.μ., με αφορμή την επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στο Ζάννειο ΕΠΑΛ Πειραιά (Κολοκοτρώνη 6). Επισημαίνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Αναλυτικά η δήλωση:

Ως ΕΑΑ προτείναμε κινητοποίηση διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ για σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη, στις 5 μ.μ., με αφορμή την επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στο Ζάννειο ΕΠΑΛ Πειραιά (Κολοκοτρώνη 6). Θεωρούμε πως ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να εκφραστεί δυναμικά η οργή και η δυσαρέσκεια των εκπαιδευτικών για την κυβερνητική πολιτική στην εκπαίδευση και στην κοινωνία.

Και ενώ ξεκινάει μια χρονιά με νέες καταστροφές της ζωής του λαού (η Θεσσαλία ήρθε να προστεθεί σε έναν καταιγισμό γεγονότων), αλλά και μια χρονιά κλιμάκωσης της επίθεσης σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Αφού η πρόταση δεν υπερψηφίστηκε, οι εκπρόσωποι της ΕΑΑ δεν θα παρευρεθούν σε καμία απόπειρα συνάντησης με την Υφυπουργό και μάλιστα χωρίς κινητοποίηση.

Η άποψη μας είναι διατυπωμένη: τα σωματεία δεν είναι "κοινωνικοί εταίροι", ούτε συνομιλητές των εκπροσώπων της αντιλαϊκής πολιτικής.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search