• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Απέτρεψαν τον πλειστηριασμό του σπιτιού του εκπαιδευτικού Ν.Κ. (Φωτό)

July 05, 2024 808

Μετά την δυναμική παρέμβαση έξω από τα γραφεία της DoValue, τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, ο πλειστηριασμός 1ης κατοικίας του συναδέλφου μας Ν.Κ. δεν θα πραγματοποιηθεί. Η κινητοποίηση οργανώθηκε από την ΕΛΜΕ Πειραιά και άλλους φορείς (Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας). Συμμετείχε με δικό της πανό και η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Προεπισκόπηση εικόνας

Να θυμίσουμε ότι η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ είχε πάρει την πρωτοβουλία την πρώτη φορά, στις 22/2,  που είχε οριστεί ο πλειστηριασμός και με την κινητοποίηση της ΕΛΜΕ, του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και άλλων φορέων είχε αποτραπεί. Ωστόσο οι επαχθέστατοι όροι αποπληρωμής οδήγησαν ξανά στη διαδικασία πλειστηριασμού.

Προεπισκόπηση εικόνας

Η θηλιά των πλειστηριασμών είναι πάνω από το κεφάλι χιλιάδων εργαζόμενων. Οι δανειολήπτες δε θα έχουν καμιά προστασία απέναντι στα αδηφάγα αρπακτικά του κεφαλαίου, που, με την προστασία και τη συνδρομή του κράτους, θα τους πετάνε κυριολεκτικά στο δρόμο. Οι νόμοι του 2003 και του 2015, ο πρόσφατος Πτωχευτικός νόμος, ο μηχανισμός εξωδικαστικής ρύθμισης, που στην ουσία δεν λειτούργησε, έχουν δημιουργήσει ένα νομοθετικό πλέγμα που εξασφαλίζει άφθονα και αφορολόγητα κέρδη στα funds και αφήνει τον λαό έρμαιο στις ορέξεις τους, σπέρνοντας τη φτώχεια και την εξαθλίωση στις τάξεις του.

Η λύση για τον λαό μπορεί να έρθει μόνο από την ανάπτυξη των αγώνων του ενάντια στην πολιτική που τον εξαθλιώνει και τον καταδικάζει στη φτώχεια και την ανέχεια.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ     

Προεπισκόπηση εικόνας

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ 1ΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ Ν.Κ.

          Μετά την χτεσινή δυναμική παρέμβαση της ΕΛΜΕ Πειραιά και άλλων φορέων (Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας) έξω από τα γραφεία της DoValue, ο πλειστηριασμός 1ης κατοικίας του συναδέλφου μας Ν.Κ. δεν θα πραγματοποιηθεί. Στον συνάδελφο προτάθηκε διακανονισμός προσιτός στα οικονομικά του δεδομένα. Υπενθυμίζουμε ότι είναι η 2η φορά που σταματά ο πλειστηριασμός της συγκεκριμένης κατοικίας, μετά την παρέμβαση της ΕΛΜΕ Πειραιά. Ανάλογα (θετικά) αποτελέσματα υπήρξαν και σε προηγούμενη παρέμβαση της ΕΛΜΕ στον επιχειρούμενο πλειστηριασμό 1ης κατοικίας άλλης συναδέλφου μας.

          Χαιρετίζουμε τους δεκάδες συναδέλφους/συναδέλφισσες, που παρά τον καύσωνα, πήραν μέρος στην κινητοποίηση, ύψωσαν τοίχος αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

          Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η συλλογική πάλη, μέσα από το σωματείο μας, μπορεί να φέρει αποτελέσματα.

Κανένας μόνος του! Το σωματείο είναι εδώ! Ένας για όλους και όλοι για έναν!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search