• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Με τη γίδα στην πλάτη πιάστηκε η Άννα – Μισέλ Αναγνωστοπούλου!

March 06, 2024 748

Όπως έγινε γνωστό μετά από δεκάδες καταγγελίες, η κυρία Άννα – Μισέλ απέκτησε άγνωστο πώς, χιλιάδες ηλεκτρονικές διευθύνσεις (μέιλ) ελλήνων του εξωτερικού που έχουν γραφτεί στους εκλογικούς καταλόγους για να πάρουν μέρος στις ευρωεκλογές με επιστολική ψήφο.

Το γεγονός αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις, αφού απ’ η μια μεριά δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την αδιαβλητότητα του συστήματος της συμμετοχής στις ευρωεκλογές με ηλεκτρονικό τρόπο και απ’ την άλλη αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το πόσο ψεύτικη είναι η υποτιθέμενη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που -τάχα- διασφαλίζει το αστικό κράτος με τους μηχανισμούς του και τις λεγόμενες ανεξάρτητες αρχές διαφάνειας και διάφορες άλλες ανοησίες.

Η κυρία Ασημακοπούλου πρόβαλε κάποιες αστείες δικαιολογίες για το πώς έφτασαν στα χέρια της όλες οι διευθύνσεις. Δήλωσε, μάλιστα, ότι το υπουργείο Εσωτερικών έδωσε τις διευθύνσεις, το οποίο όμως έσπευσε αμέσως να το διαψεύσει, αφήνοντας έτσι εκτεθειμένη την ευρωβουλευτή της ΝΔ. Άγνωστο βέβαια είναι και το μέλλον της στις επερχόμενες εκλογές, αφού είναι πιθανόν ο Μητσοτάκης να την καρατομήσει και να μην την συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές, αν και ελάχιστο ενδιαφέρον έχει.

Η ιστορία αυτή έβγαλε και ένα ακόμα ευτράπελο επεισόδιο, που αφορά όμως το ΚΚΕ. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση της ευρωομάδας του ΚΚΕ, κατέθεσε υπερεπείγουσα ερώτηση στη ευρωβουλή με την οποία ζητάει να πληροφορηθεί για το τι συμβαίνει καθώς και τι μέτρα προτίθεται να λάβει.

Αλήθεια πόσες μέρες πέρασαν από τότε που το ΚΚΕ δεν ψήφισε στο ευρωκοινοβούλιο την καταγγελία ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση για ζητήματα διαφάνειας και αντιδημοκρατικής πολιτικής με την αστεία δικαιολογία σιγά την ξέρουμε την ΕΕ, τι να περιμένει κάποιος απ’ αυτούς και τώρα τρέχει πρώτο να προλάβει να καταθέσει κατεπείγουσα ερώτηση για ανάλογο θέμα στην κακή ΕΕ;

Ντροπή ρε «σύντροφοι»! Βάλτε και κανένα φρένο στον καιροσκοπισμό και αφήστε τα μεγάλα λόγια! Άλλαξε η ΕΕ σε μια νύχτα ή βρεθήκατε εκτεθειμένοι με την προηγούμενη στάση σας και τώρα τρέχετε να τα συμμαζέψετε;

Γιώργος Σόφης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search