• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εκπαιδευτικοί: "Δεν απαντάμε στο μήνυμα που μας ήρθε από τη Δ’ Διεύθυνση Εκπαίδευσης"

October 19, 2023 2015

Σχετικά με την ατομική αξιολόγηση νεοδιόριστων του 2021

H διεύθυνση εκπαίδευσης Δ Αθήνας ζητά από τους νεοδιόριστους του 2021 να δώσουν  στοιχεία για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία αξιολόγησής τους. Να σημειωθεί ότι στις 10/10 παρήλθε η προθεσμία κατά την οποία θα έπρεπε να εκδοθούν οι διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης τους.

 "Δεν απαντάμε στο μήνυμα που μας ήρθε από τη Δ’ Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην ειδική πλατφόρμα αξιολόγησης, διότι έτσι ενεργοποιείται η ατομική “αξιολογική” διαδικασία, δίνονται τα στοιχεία μας στον αξιολογητή και το πιθανότερο είναι να δεχτούμε άμεσα μήνυμα από αυτόν που υποτίθεται μας καθοδηγεί για τα “βήματα”, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία."

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Γλυφάδας- Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στη σχετική ανακοίνωση για το θέμα.

Αναλυτικά Η ανακοίνωση του συλλόγου


Σχετικά με την ατομική αξιολόγηση νεοδιόριστων του 2021
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το ΠΥΣΠΕ της Δ’ Αθήνας ξεκίνησε σήμερα να στέλνει τα πρώτα μηνύματα στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που διορίστηκαν το 2021, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αξιολόγησής τους!
Η μάχη συνεχίζεται!


➢ Υπογράφουμε (αν δεν το έχουμε κάνει ήδη) μαζικά το ειδικό έντυπο για «Απεργία – Αποχή» από όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα που σχετίζονται με την ατομική αξιολόγηση.
Η απεργία – αποχή της Δ.Ο.Ε. καλύπτει σε όλες τις φάσεις τους συναδέλφους, από όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα που σχετίζονται με την ατομική αξιολόγηση, όπως από τη συνάντηση με τον αξιολογητή, την υπογραφή συμβολαίου, την ενημέρωση του ατομικού μας φακέλου στην Ψηφιακή Πλατφόρμα, την κατάθεση έκθεσης ατομικής αυτοαξιολόγησης κλπ.
➢ Δεν εισερχόμαστε για εγγραφή στο Ψηφιακό Μητρώο και δεν αναρτούμε ηλεκτρονικό φάκελο.
➢ Δεν απαντάμε στο μήνυμα που μας ήρθε από τη Δ’ Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην ειδική πλατφόρμα αξιολόγησης, διότι έτσι ενεργοποιείται η ατομική “αξιολογική” διαδικασία, δίνονται τα στοιχεία μας στον αξιολογητή και το πιθανότερο είναι να δεχτούμε άμεσα μήνυμα από αυτόν που υποτίθεται μας καθοδηγεί για τα “βήματα”, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία.
➢ Το επόμενο διάστημα ο/η αξιολογητής θα καλέσουν σε συνάντηση με mail ή τηλεφωνικά. Δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στην απεργία- αποχή από την ατομική αξιολόγηση με δήλωση που έχει κατατεθεί στο πρωτόκολλο του σχολείου μας και δεν πηγαίνουμε στη συνάντηση.
➢ Σας καλούμε να ενημερώνετε τον Σύλλογο είτε με email είτε επικοινωνώντας με τα μέλη του ΔΣ, όταν η/ο αξιολογητής επικοινωνήσει με το σχολείο σας, με τους ίδιους, με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό μήνυμα, viber, τηλέφωνο κλπ.) ή αν ενημερώσει ότι θα έρθει στο σχολείο σας για μια πρώτη συνάντηση.


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το ΠΥΣΠΕ Δ’ Αθήνας την ίδια στιγμή που στέλνει μηνύματα για να ξεκινήσει η αξιολόγηση, αδυνατεί να καλύψει τα κενά στα σχολεία και τις στοιχειώδεις ανάγκες σε παράλληλες στηρίξεις! Περισσεύει το θράσος της Διεύθυνσης Δ’ Αθήνας όταν όλο το προηγούμενο διάστημα έγινε ένα πραγματικό όργιο λαθών και παρατυπιών στις διαδιακασίες τοποθετήσεων, που το ανάγαζαν να απολογείται συνεχώς, να σπεύδει τώρα να αξιολογήσει. Περισσεύει το θράσος και των συντονιστών-τριών, όταν στηρίζουν την πολιτική του υπουργείου και αδιαφορούν το δικαίωμα στη μόρφωση των μαθητών μας, όταν αφήνουν σχολεία με κενές θέσεις, όταν δεν ασχολούνται με τις ιδιαίτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κάθε Σχολική Μονάδα σε παιδαγωγικά ζητήματα, να ενδιαφέρονται μόνο να τρέξουν την αξιολόγηση!!!


Ψηλά το κεφάλι! Έχουμε τη δύναμη να τα καταφέρουμε! Συσπειρωμένοι στο
σωματείο μας συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το Σχολείο που αξίζει στους
μαθητές και τις μαθήτριές μας!!! Εμείς έχουμε το δίκιο και θα τα καταφέρουμε!
για το ΔΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΘΗ ΒΕΛΛΗ ΣΤΑΜ.ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search