• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

O Πρύτανης του ΕΚΠΑ αρνείται να δει συνδικαλιστικούς φορείς!

July 30, 2024 107

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αθηνών

O Πρύτανης του ΕΚΠΑ αρνείται να δει συνδικαλιστικούς φορείς

Σήμερα, 30/7/2024, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ στα Προπύλαια, για την συνδικαλιστική δίωξη και απόλυση του Δημήτρη Αντωνίου, εργαζόμενου συμβασιούχου επί 19 χρόνια στο ΕΚΠΑ, ΓΓ του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστήμιου Αθηνών και μέλος του ΚΣ της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην κινητοποίηση, που είχε οργανωθεί από τον ΣΔΠ ΕΚΠΑ, συμμετείχαν και εκπρόσωποι από άλλους φορείς του δημόσιου τομέα, μεταξύ των οποίων και της ΟΔΠΤΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Αντιπροσωπεία από μέλη του ΔΣ του ΣΔΠ ΕΚΠΑ, του Κεντρικού Συμβουλίου της ΟΔΠΤΕ καθώς και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, ζήτησε να συναντήσει τον Πρύτανη, ο οποίος αρνήθηκε να δεχτεί την αντιπροσωπεία, δηλώνοντας ότι θα δεχόταν μόνο με «υπάλληλους ΕΚΠΑ», αμφισβητώντας δηλαδή τη συνδικαλιστική μας ιδιότητα. Η αντιπροσωπεία αποχώρησε διαμαρτυρόμενη τονίζοντας πως ο Πρύτανης δεν μπορεί να αγνοεί τους εκλεγμένους εκπροσώπους των εργαζομένων απ’ όλες τις βαθμίδες των συνδικαλιστικών φορέων.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Πρύτανη του ΕΚΠΑ, Γεράσιμου Σιάσου να μην δεχτεί τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους και φορείς.

Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή και ξεκάθαρη αμφισβήτηση των συνδικαλιστικών και εργασιακών μας δικαιωμάτων από τη Διοίκηση του ΕΚΠΑ. Την ίδια στιγμή που ένας συνάδελφος μας είναι απολυμένος, που εκατοντάδες εργαζόμενοι στο ΕΚΠΑ βρίσκονται σε εργασιακή ομηρία, που η υποστελέχωση χτυπά κόκκινο και οι συνθήκες εργασίας μας είναι απαράδεκτες με ολόκληρα κτίρια να μην έχουν κλιματισμό εν μέσω καύσωνα, οι πρυτανικές αρχές επιλέγουν να απαξιώνουν με κάθε τρόπο τις δίκαιες διεκδικήσεις μας και τα συνδικαλιστικά μας όργανα.

Απαιτούμε άμεση συνάντηση με τις Πρυτανικές Αρχές, παρουσία μελών της ΟΔΠΤΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Απαιτούμε άμεση επαναπρόσληψη του Δημήτρη Αντωνίου, παύση της συνδικαλιστικής του δίωξης και άμεση απόσυρση της μήνυσης ενάντια στον Παντελή Βαϊνά, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

Ο αυταρχισμός και η καταστολή των αγώνων μας δε θα περάσει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search