• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Να σταματήσει ο εμπαιγμός! Οι αναπληρωτές δεν είναι απλά νούμερα σε έναν πίνακα!

August 06, 2024 751

Να σταματήσει ο εμπαιγμός απέναντι στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς οι οποίοι δεν είναι απλά νούμερα σε έναν πίνακα, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΕΠΕ Γ.Σεφέρης.

«Δε γίνεται μέσα σε λιγότερο από δέκα μέρες να πρέπει να βρεθούν σε όποιο σημείο της χώρας προσληφθούν και να εξασφαλίσουν τις κατάλληλες συνθήκες για τη νέα τους αρχή (μετακίνηση, εύρεση σπιτιού, σχολικής στέγης ή παιδικού σταθμού για τα παιδιά τους κλπ)» τονίζει ο ΣΕΠΕ και ζητά από το ΥΠΑΙΘΑ να να πάρει άμεσα θέση και να ενημερώσει επίσημα τους συναδέλφους αναπληρωτές, που αναμένουν την πολυπόθητη πρόσκληση για τον διορισμό τους και να επισπευσθούν οι διαδικασίες και το ΑΣΕΠ να βγάλει άμεσα τους οριστικούς πίνακες για την 2ΓΕ, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία των διορισμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ «Γ.Σεφέρης»

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης προσκλήσεων στη Γενική και στην Ειδική αγωγή για τους μόνιμους διορισμούς. Οι συνάδελφοί μας αναπληρωτές καλούνται να αντιμετωπίσουν και πάλι συνθήκες αβεβαιότητας στον εργασιακό τους βίο.

Από την προκήρυξη 1ΓΕ, στην οποία ήταν οι ΠΕ60 (νηπιαγωγοί), ΠΕ70 (δάσκαλοι) και ΠΕ79.01 (μουσικοί) βγήκε πρόσκληση για τους δύο πρώτους κλάδους καθώς και για την ειδική αγωγή των παραπάνω ειδικοτήτων. Για τους συναδέλφους μουσικούς μόνο για τα μουσικά σχολεία και όχι για την γενική και την ειδική. Αποτέλεσμα η πλειοψηφία αυτών των συναδέλφων, οι οποίοι βρίσκονται σε δύο ή ακόμα και στους τρεις από τους πίνακες, να καλούνται να κάνουν μια δήλωση για διορισμό χωρίς να έχουν στη διάθεσή τους το σύνολο των πιθανών επιλογών τους.

Αντίστοιχα κυκλοφορούν διάφορες φήμες για το πότε θα εκδοθούν από το ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες για την 2ΓΕ, στην οποία είναι όλες οι υπόλοιπες ειδικότητες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας. Οι φήμες «λένε» ότι όλη αυτή η διαδικασία θα γίνει μετά τις 20 Αυγούστου. Το υπουργείο αρκείται στο να λέει πως στον αγιασμό (!) θα είναι όλοι στη θέση τους!

 

Είναι απαράδεκτο, ακόμα και για να διοριστούν οι αναπληρωτές να πρέπει να ανέβουν έναν ακόμα Γολγοθά! Οι συνάδελφοί μας δεν είναι απλά νούμερα σε έναν πίνακα. Δε γίνεται μέσα σε λιγότερο από δέκα μέρες να πρέπει να βρεθούν σε όποιο σημείο της χώρας προσληφθούν και να εξασφαλίσουν τις κατάλληλες συνθήκες για τη νέα τους αρχή (μετακίνηση, εύρεση σπιτιού, σχολικής στέγης ή παιδικού σταθμού για τα παιδιά τους κλπ).

Καλούμε το ΥΠΑΙΘΑ να πάρει άμεσα θέση και να ενημερώσει επίσημα τους συναδέλφους αναπληρωτές, που αναμένουν την πολυπόθητη πρόσκληση για τον διορισμό τους. Να παρθούν όλα τα μέτρα ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες και το ΑΣΕΠ να βγάλει άμεσα τους οριστικούς πίνακες για την 2ΓΕ, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία των διορισμών.

Οι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί είναι άνθρωποι με ανάγκες και ζωές!

Δε γίνεται κάθε καλοκαίρι να βιώνουν αυτήν την κατάσταση!

Μονιμοποίηση τώρα όλων των αναπληρωτών με βάση τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« August 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search