• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση του Κρόνου με Κ. Κυπτίου, Χρ. Αρμενιάκο και Α. Λούκα

August 26, 2023 498

Ο  31χρονος μεσοεπιθετικός Κώστας Κυπτίου είναι η μεγάλη μεταγραφή του Κρόνου που αλλάζει τα δεδομένα δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Η ομάδα μας έχει την τιμή να ανακοινώσει την ένταξη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ένα ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια κοσμει το κερκυραικο ποδόσφαιρο με την παρουσία του. Είμαστε περήφανοι που την νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Κώστας Κιπτιου θα αποτελεί μέλος της οικογένειας του Κρόνου Αργυραδων. Του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία σε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Καλώς ήρθες Κωστα”

Σημαντική ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του Κρόνου Αργυράδων με την επιστροφή του  36χρονου ποδοσφαιριστή, Χριστόφορου Αρμενιάκου, ο οποίος την περασμένη σαιζόν φορούσε την φανέλα του ΟΦΑΜ. Ο Χριστόφορος ήταν από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας  του Κρόνου τη χρονιά της ανόδου 

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ

Η ανακοίνωση:

Ύστερα από μια χρονιά μακριά μας ένας από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας μας τη χρονιά της ανοδου επιστρέφει ξανά κοντά μας. Ο Αρμενιακος Χριστόφορος είναι και επίσημα πλέον μέλος της οικογένειας του Κρόνου Αργυραδων. Καλώς ήρθες Χριστόφορε για μια ακόμη σεζόν γεμάτη γκολ και επιτυχίες μα πάνω από όλα υγεία.

Η τρίτη μεταγραφή του Κρόνου είναι ο νεαρός Αλέξανδρος Λούκας:

λουκας αλεξανδρος

“Το Δ.Σ του Κρόνου Αργυραδων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Λούκα. Του ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες και πάνω από όλα υγεία στην καινούργια αγωνιστική περίοδο. Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Κρόνου Αργυραδων Αλεξανδρε”

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search